بوگدانف:شما خودتان باید دمشق را متقاعد کنید

پنج‌شنبه 10 فروردين 1396
16:56
بوگدانف:شما خودتان باید دمشق را متقاعد کنید به گفته معاون وزیر خارجه روسیه هم اکنون وقت آن رسیده است که سران عرب به سوالات درمورد خالی بودن کرسی سوریه از شش سال پیش تاکنون در اجلاس اتحادیه عرب، پاسخ مناسبی بدهند.

العالم - سوریه

میخائیل بوگدانف، معاون وزیر خارجه روسیه درباره دستاوردهای حضور هیات روسی در اجلاس بحرالمیت، به شبکه روسیه الیوم گفت: اولین باری نیست که روسیه مقابل کشورهای عربی این سوال را مطرح می کند و سخن گفتن درباره امکان بازگشت سوریه به کرسی خود زمانی مطرح شد که مسکو بر شرکت اتحادیه عرب در چارچوب گروه بین المللی برای حمایت از سوریه پافشاری کرد.

دیپلمات های روس تاکید کردند که این موضوع بار دیگر در دیدارهای انجام شده در حاشیه نشست سران عرب به ویژه با هیات اردنی و نمایندگان دبیرکل اتحادیه عرب مطرح شده است.

بوگدانف وضعیت کنونی را غیر طبیعی دانست و تصریح کرد: درصورت ادامه محرومیت سوریه برای حضور در نشست های عربی، که خود یکی از کشورهای موسس اتحادیه عرب است، دیگر اعراب امکان تعامل با دمشق و حکومت قانونی سوریه را برای همکاری با حل و فصل بحران این کشور از دست می دهند.

گفتنی است که کشورهای عربی، خود از روسیه درخواست کردند که برای که برای همسویی با حکومت سوریه به این کشور فشار بیاورد.

معاون وزیر خارجه روسیه در پاسخ به این درخواست ها، خاطرنشان کرد: از اعتماد بنفس شمت متشکرم اما ما می خواهیم که شما خودتان وارد عمل شوید... باید درتلاش جمعی وجود داشته باشد.
221

0% ...

آخرین اخبار

روحانی لبنانی: کشور تاب دو دستگی بیشتر را ندارد


اروپا تحریم جدید علیه روسیه اعمال می کند


۱۸ کودک در حادثه واژگونی کشتی در زیمبابوه جان باختند+ فیلم


غریب آبادی: وزیر امنیت ملی رژیم صهیونیستی برای کشتار در غزه «سهمیۀ شبانه» تعیین کرده است


ژنرال آمریکایی: انتظار نداشتیم، ایران پایگاه‌های ما را ویران کند


گزارش العالم از حملات جدید رژیم صهیونیستی و شهید و زخمی شدن شماری از شهروندان لبنانی+ فیلم


اعتراف رسانه صهیونیستی به قدرت پهپادی حزب‌الله


رژیم صهیونیستی شهر غزه را بمباران کرد


پاداش کانادا به خاطر تبعیت از واشنگتن: تحقیر مداوم و تبدیل‌شدن به تیم ذخیره


اعلام آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای کمک به زلزله‌زدگان اندونزی