بالاخره زنان عربستان حق رانندگی دارند یا نَه ؟

پنج‌شنبه 10 فروردين 1396
19:51
بالاخره زنان عربستان حق رانندگی دارند یا نَه ؟ خبر اجازه دادن به زنان عربستان برای رانندگی خودرو شایعه از آب درآمد.

العالم عربستان

به گزارش امروز پنجشنبه شبکه العالم؛ محمد المهنا سخنگوی مجلس شورای عربستان سعودی اعلام کرد که خبرمنتشره در برخی پایگاه های خبری و شبکه های اجتماعی مبنی بر موافقت مجلس شورا با رانندگی زنان نادرست است.

روزنامه رأی الیوم نوشت: المهنا در صفحۀ توئیتری مجلس شورای عربستان سعودی تاکید کرد که عبدالله آل الشیخ رئیس مجلس شورا با هیچ رسانه ای درباره اجازه دادن به زنان برای رانندگی خودرو مصاحبه نکرده است.

المهنا گفت: مجلس شورا نیز هیچ طرحی را درباره رانندگی زنان تصویب نکرده است. 

شاهزادۀ سعودی " طلال بن عبدالعزیز" رئیس هیئت مدیره شورای عربی "کودک و توسعه " نیمه مارس 2017 گفته بود که زنان عربستان از آوریل 2017 اجازه خواهند یافت که در خیابان های این کشور رانندگی کنند.

شورای عربی کودک و توسعه سازمانی غیردولتی است که مقرش در قاهره پایتخت مصر می باشد.

فعالان حقوقی زن عربستان از مدت ها پیش از نظام حاکم کشور خود می خواهند که به زنان و دختران اجازه رانندگی خود را بدهد.

برخی از زنان و دختران عربستان در اعتراض به منع آنها از رانندگی اقدام به رانندگی در خیابان های این کشور می کنند که درصورت شناسایی شدن با جریمه های سنگین مواجه می شوند.

214

0% ...

آخرین اخبار

ضربه پیش‌دستانه وزارت اطلاعات به مزدوران دشمن در سه استان


پیکر وزیر دفاع شهید در بهشت زهرا آرام گرفت + فیلم


سخنگوی نیروهای مسلح: کشورهای منطقه به قدرت پوشالی آمریکا اعتماد نکنند


حملات پهپادی ایران به یگان‌ها و مراکز اطلاعاتی و سایبری رژیم صهیونیستی


بقائی: آمریکا، بازیگری یاغی و تهدیدی برای صلح جهانی است


شوک بحران انرژی به شرکت‌های بین‌المللی هواپیمایی


اخطار قرارگاه خاتم الانبیا به آمریکا درمورد حمله به زیرساخت های انرژی کشورمان


لوکاشنکو: حمله کنندگان به ایران به هیچ کدام از اهداف خود نرسیدند


تقدیر گردان‌های القسام از حملات ایران به اراضی اشغالی در روز جهانی قدس


آئین روز جهانی قدس در دانمارک برگزار شد