العالم – آسیا
این مساله به علت عادت های غذایی آنان می باشد که مهمترین آن به این شکل است.
1 – برنج
برنج بدون روغن یا نمک تهیه شده و جایگزین نان در تمام وعده های غذایی آنان است.
2 – شیرینی
زنان ژاپنی به ندرت و در مناسبت های خاص شیرینی می خورند که عمدتا بدون شکر یا کره است. در ژاپن، بستنی نیز از برنج تهیه شده و موشی نام دارد. همچنین شبها شیرینی نمی خورند.
3 – فرهنگ غذا خوردن
غذا را آرام می خورند. حجم غذا کم است و چند نوع غذا روی میز نمی گذارند و منظم غذا می خورند.
4 – طرز پخت غذا
غذا را با آتش یا بخار پخته و یا فقط مقدار کمی روغن می ریزند. از شیوه هایی که نیازمند روغن بوده و یا خاصیت غذا را از بین می برد پرهیز نموده و از ادویه و فلفل زیاد استفاده می نمایند.
5 – اهمیت به صبحانه
صبحانه برای مردم ژاپن دارای اهمیت زیادی است و شامل ماهی، برنج، گیاهان دریایی، سویا، سبزیجات و چای است.
206