کره شمالی به تهدیدات آمریکا پاسخ داد

سه شنبه 15 فروردين 1396
10:02
کره شمالی به تهدیدات آمریکا پاسخ داد پس از هشدار رییس جمهور آمریکا مبنی بر اقدام یکجانبه علیه کره شمالی، پیونگ یانگ هشدار داد، اگر جامعه جهانی تحریم‌ها را تشدید کند، مقابله به مثل خواهد کرد.

العالم-آسیا
به گزارش خبرگزاری فرانسه، این هشدار از سوی دولت کره شمالی پس از آن مطرح شد که دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا هشدار داد اگر چین هیچ اقدامی برای مقابله با کره شمالی انجام ندهد، ایالات متحده به صورت یکجانبه این کار را خواهد کرد.

کره شمالی در ماه‌های اخیر برنامه‌های موشکی خود را تسریع بخشیده و با انجام آزمایشاتی به دنبال دستیابی به توانایی هدف قرار دادن آمریکا با استفاده از سلاح اتمی است.

تحلیلگران آمریکایی گفته‌اند که کره شمالی به دنبال انجام یک آزمایش اتمی جدید است. کره شمالی تاکنون پنج آزمایش اتمی انجام داده است.

وزارت خارجه کره شمالی روز دوشنبه در واکنش به اظهارات ترامپ، واشنگتن را به داشتن زبانی "تند" متهم کرد و رزمایش‌های مشترک نظامی این کشور را با کره جنوبی و ژاپن به شدت مورد انتقاد قرار داد.

سخنگوی این وزارتخانه در بیانیه‌ای اعلام کرد، این اقدامات باعث بدتر شدن تنش در شبه جزیره کره می‌شود که در آستانه جنگ قرار دارد. ما هشدار می‌دهیم که افزایش تحریم‌ها علیه کره شمالی تنها باعث می‌شود تا پیونگ یانگ دست به اقدام متقابل بزند.

این اظهارات از سوی سخنگوی وزارت خارجه کره شمالی چند ساعت پیش از آن مطرح شد که مجلس نمایندگان آمریکا لایحه قرار دادن کره شمالی به عنوان کشور حامی تروریسم را تصویب کرد.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

اعلامیه‌های اسرائیلی خشم مردم جنوب سوریه را برانگیخت


انهدام کشتی‌های حامل محموله نظامی اوکراین در بندر نیکولایف


هلاکت ۴ عضو از یک تیم تروریستی در کمین مرزبانان در بانه


سردار طلایی‌نیک: ایران به قدرت برتر منطقه و رقیب قدرت‌های جهانی تبدیل شده است


هدف قرار گرفتن تأسیسات نفتی حیاتی عربستان سعودی


جلالی: حمله اوکراین به کشتی "آنا" جنایتکارانه بود؛ حق پاسخ ایران محفوظ است


تنش در بازار جهانی نفت همزمان با افزایش تنش در خاورمیانه


اروپا یخ می‌زند!.. هشدار کاهش سطح ذخایر گاز و دیزل به پایین‌ترین سطح خود در آستانه زمستان


هشدار به دشمنان: عمق جبهه شما زیر نظر است، پاسخ به تجاوز کوبنده‌تر خواهد بود


جهش چشمگیر مجوزهای صادرات سلاح آلمان به رژیم صهیونیستی