آزمایش موشکی کرۀ شمالی در آستانۀ دیدار رؤسای جمهور چین و آمریکا

چهارشنبه 16 فروردين 1396
03:31
آزمایش موشکی کرۀ شمالی در آستانۀ دیدار رؤسای جمهور چین و آمریکا در آستانه دیدار روسای جمهور آمریکا و چین، رسانه‌های کره جنوبی بامداد چهارشنبه از شلیک موشک توسط کره شمالی خبر دادند.

العالم - آسیا

به گزارش خبرگزاری «یونهاپ»، ارتش کره شمالی یک موشک «ناشناس» را از منطقه «سینپو» واقع در ساحل شرقی این کشور به سمت دریای ژاپن شلیک کرده است.

کره شمالی می‌گوید تا زمانی که رزمایش‌های مشترک آمریکا، کره جنوبی و ژاپن در این منطقه ادامه داشته باشد، از آزمایش موشکی و توسعه برنامه اتمی دست نخواهد کشید.

ترامپ که روز پنج‌شنبه در فلوریدا با «شی جین پینگ» رئیس‌جمهور چین دیدار می‌کند، هم در طول رقابت‌های انتخاباتی و هم پس از پیروزی در انتخابات، از چین خواسته از نفوذ خود بر کره شمالی استفاده کرده و این کشور را به توقف برنامه موشکی و اتمی وادارد. از زمان روی کار آمدن دولت «دونالد ترامپ» در آمریکا، کاخ سفید چند هشدار به کره شمالی داده و تحریم‌هایی را هم علیه برنامه موشکی این کشور وضع کرده است.

یک مقام کاخ سفید دیروز گفته بود ترامپ در دیدار با همتای چینی‌اش حتما مسئله کره شمالی را مطرح کرده و نسبت به تبعات عدم اقدام پکن، هشدار می‌دهد.

رئیس‌جمهور آمریکا این هفته گفت اگر پکن در تقابل با کره شمالی با واشنگتن همراه نشود، ایالات متحده به تنهایی این مسئله را حل می‌کند. با این حال، وی توضیح نداد که چه راهکاری برای مهار کره شمالی دارد.

یک مقام دولت آمریکا روز سه‌شنبه، همزمان با انتشار خبر شلیک موشک توسط کره شمالی، بار دیگر تلویحا پیونگ‌یانگ را به اقدام نظامی تهدید کرد.

وی که خواسته نامش فاش نشود، به شبکه «سی‌ان‌ان» گفت: «مهلت [برای کره شمالی] به پایان رسیده و همه گزینه‌ها روی میز است.»

او همچنین گفت مسئله کره شمالی مورد توجه جدی ترامپ و دولت او قرار دارد.

 

منبع: فارس

0% ...

آخرین اخبار

«غدیر» جلوه‌گاه غیرت و اقتدار


سفر رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا به کاراکاس و دیدار با مقام‌های ونزوئلا


پیام رهبر انقلاب : درک و شناخت امام، چراغ راه آینده ایران اسلامی است+فیلم


پوتین و میرضایف دستور آغاز ساخت نیروگاه هسته‌ای ازبکستان را صادر می‌کنند


جنگ ایران شکاف‌های عمیق در نظام منع اشاعه هسته‌ای را آشکار کرد


ادامه حملات اسرائیل به جنوب لبنان؛ یک امدادگر شهید و یک نفر زخمی شد


حماس: مقاومت فراتر از یک ساختار نظامی است


مبانی پایداری افسانه‌ای حزب‌الله در برابر فشارهای داخلی و بین‌المللی


مقام سابق سازمان ملل: شکست آلمان در کسب کرسی شورای امنیت لحظه نادر عدالت است


امیر قطر: راه‌حل‌های سیاسی و دیپلماتیک در منطقه باید غالب باشد