توضیحات سیف در مورد توقیف دو میلیارد دلار ایران

چهارشنبه 16 فروردين 1396
13:34
توضیحات سیف در مورد توقیف دو میلیارد دلار ایران رئیس کل بانک مرکزی درباره توقیف دو میلیارد دلار ایران توضیحاتی ارائه کرد.

العالم- ایران

ولی‌الله سیف رئیس کل بانک مرکزی پیش از ظهر امروز در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران اظهارداشت: دادگاه لوگزامبورگ در موضوع توقیف دو میلیارد دلار ایران حکم جدیدی نداده است.

وی یادآور شد:  دفتر حقوقی ریاست‌جمهوری با همراهی همکاران ما و وکلایی که اختیار کرده‌ایم این موضوع را پیگیری می‌کنند و این اتفاقی که در آخر سال گذشته افتاد چیز جدیدی نبوده و نیست.

سیف ادامه داد: دادگاه لوگزامبورگی فقط پذیرفت ادعای آن خانواده‌های آمریکایی را بررسی کند و چیزی از این بابت حاصل نشده و جای نگرانی نیست، استدلال‌ها و منطق‌های حقوقی زیادی وجود دارد و ما مطمئنیم با تلاشی که همکارانمان می‌کنند می‌توانیم جواب مثبت بگیریم.

0% ...

آخرین اخبار

پیام های مهم انتخاب «خلیل الحیه» به ریاست دفتر سیاسی حماس


انتقام را نباید سطحی کرد، انتقام ما اخراج آمریکا از منطقه‌ است


تفاهم ایران و پاکستان برای تسریع تجارت و مقابله با تهدید‌ها


حمله سنگین سپاه به پایگاه‌های آمریکا در اردن


حقوقدان عرب: تسهیل کنندگان حمله به مدرسه میناب شریک جرم هستند


خشم صهیونیست‌ها از جشن قهرمانی اسپانیا


دخالت و فشارهای فزاینده واشنگتن در تکمیل کابینه عراق


وزیر کشور: اتصال ریلی ایران و پاکستان یک تحول راهبردی در منطقه خواهد بود


وداع با پاره های تن میناب


مدرسه میناب؛ نماد جنگ‌های مدرن جنایت‌کارانه و نقض حقوق کودکان +فیلم