پایان نشست شورای امنیت بدون محکومیت سوریه

پنج‌شنبه 17 فروردين 1396
10:30
پایان نشست شورای امنیت بدون محکومیت سوریه نشست شورای امنیت سازمان ملل برای بررسی حمله شیمیایی به شهرک «خان شیخون» در شمال سوریه، بدون رای گیری درباره طرح کشورهای غربی در محکومیت دولت این کشور، پایان یافت.

العالم ـ سوریه

به گزارش شبکه خبری المیادین، این طرح از سوی فرانسه، انگلیس و آمریکا تهیه شده و این کشورها دولت سوریه را به استفاده از سلاح شیمیایی در حمله به خان شیخون در ادلب واقع در شمال سوریه متهم کرده اند.
کمیسر سازمان ملل در امور خلع سلاح در آغاز این نشست گفت: ما به جمع آوری اسناد و مدارک درباره حمله شیمیایی به ادلب ادامه می دهیم و هنوز اطلاعاتی در این خصوص در دست نیست.
وی افزود: من با مسئولان سازمان خلع سلاح و با نماینده سوریه در سازمان ملل در تماس هستم و اطلاعات اندکی در این باره وجود دارد، اما حمله شیمیایی به خان شیخون ده ها کشته و زخمی برجای گذاشته است.
ولادیمیر ساورانکوف نماینده روسیه در شورای امنیت نیز با بیان اینکه کشورش در حال حاضر نیازی به تصویب این طرح نمی بیند، بر انجام تحقیقات شفاف و غیرسیاسی در باره حمله به خان شیخون تاکید کرد.
وی همچنن خاطرنشان کرد که به کارگیری سلاح شیمایی از سوی هر طرفی که باشد غیرقابل قبول است و عدم برخورد شورای امنیت با به کارگیری گاز سارین توسط تروریست ها در خان العسل آنها را برای ارتکاب چنین کاری تشویق کرد.
وی همچنن گفت که روابط روشنی میان سازمان موسوم به «کلاه سفیدها» و گروه های تروریستی در سوریه وجود دارد و کلاه سفید ها گزارش های ضد و نقیضی در باره حمله خان شیخون ارایه داده اند و رفتارشان غیرحرفه ای است.
از سوی دیگر نمایندگان آمریکا، فرانسه و انگلیس، دولت سوریه را مسئول اتفاقی دانستند که در خان شیخون رخ داده است.
اماکیم وون سو، نماینده دبیر کل سازمان ملل متحد در امور خلع سلاح تاکید کرد تلاش ها برای دستیابی به اسناد بیشتر در مورد این حادثه ادامه دارد.

منبع: ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

ترور ناجوانمردانه یک مأمور پلیس در شهرستان ایرانشهر


برخلاف ادعای غربی‌ها، متن تفاهم‌نامه احتمالی تا این‌لحظه نهایی‌ نشده


حسام زیدان... صدای فلسطین که با بمباران اسرائیلی خاموش شد


قتل عام هولناک در لبنان در نتیجه تشدید حملات هوایی و تجاوزات صهیونیستی


پزشکیان: به دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم، ناآرامی منطقه به خاطر اسرائیل است


ایروانی: اقدامات ایران در تنگه هرمز قانونی و منطبق با حقوق بین‌الملل است


عزت امروز مردم ایران، نتیجه آموزش‌های عملی ولایت فقیه است


گالاس: اتحادیه اروپا آماده کمک فنی به گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا است


وزیرخارچه پاکستان در واشنگتن با همتای آمریکایی خود دیدار می‌کند


تحریم جدید آمریکا علیه صنعت هوایی ایران