هشدار استرالیا در باره حمله تروریستی جدید در ترکیه

پنج‌شنبه 17 فروردين 1396
11:25
هشدار استرالیا در باره حمله تروریستی جدید در ترکیه وزیر خارجه استرالیا در بیانیه‌ای خاطرنشان کرد، اطلاعاتی به دست دولت استرالیا رسیده که حملاتی در سالگرد برگزاری مراسم گالیپولی در ترکیه انجام خواهد شد.

 العالم- ترکیه

به گزارش خبرگزاری رویترز، جولی بیشاپ وزیر خارجه استرالیا گفت: اطلاعاتی به دستش رسیده که تروریست‌ها برنامه دارند حملاتی در مراسم یادبود کشته‌شدگان گالیپولی در ترکیه اواخر ماه آوریل انجام دهند که این مراسم با حضور استرالیایی‌های زیادی برگزار می‌شود.

وزیر خارجه استرالیا افزود، دولت ترکیه هم از این مساله مطلع است و مثل همیشه تدابیر امنیتی را در زمان مراسم بالا می‌برد همچنین دولت استرالیا هشدارهای تازه برای توریست‌ها درباره سفر به ترکیه را اعلام کرده است.

گالیپولی نام خلیجی در ترکیه است و نام نبردی در زمان جنگ جهانی اول که بین امپراتوری عثمانی و نیروهای ائتلافی (بریتانیا، فرانسه و آنزاک‌ها) اتفاق افتاد و بیش از هشت ماه طول کشید.

آنزاک نامی است برای ارتش مشترک استرالیا و نیوزلند که در جنگ جهانی اول به عنوان پشتیبان بریتانیا شرکت کردند و در جنگ گالیپولی مشهور شدند. در این نبرد دهها هزار نفر از نیروهای آنزاک کشته و زخمی شدند.

در استرالیا و نیوزلند هرساله روز آنزاک به یادبود کشته‌شدگان و مجروحان این جنگ گرامی داشته می‌شود و هر ساله در روز آنزاک صدها نفر از استرالیا و نیوزلند برای گرامی‌داشت یاد کشته‌شدگان این جنگ با سفر به ترکیه به گالیپولی می‌روند تا مراسم این روز را برگزار کنند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

تکذیب ادعای سنتکام درباره ورود شناورهای آمریکایی به تنگه هرمز


آمادگی بیش از ۲۱ میلیون «جان‌فدا» برای دفاع از ایران


آخرین اخبار از مذاکرات ایران و آمریکا در پاکستان


پزشکیان: شجاعانه مذاکره می‌کنیم/حافظ منافع ایران هستیم


حماس: تداوم جنایات اسرائیل در غزه نشانگر ضرورت اجرای مرحله نخست توافق آتش‌بس است


نزار آمیدی رئیس جمهور عراق شد


مذاکرات ایران و آمریکا در اسلام‌آباد وارد فاز کارشناسی شد


غریب آبادی: این دور از گفتگوها مطالبه ایران از آمریکا است


بازداشت ۱۲۳ مزدور آمریکایی - صهیونی در سه استان


دیدار هیئت ایرانی با نخست وزیر پاکستان