تظاهرات سراسری در ونزوئلا در حمایت از رهبر مخالفان

يکشنبه 20 فروردين 1396
08:13
تظاهرات سراسری در ونزوئلا در حمایت از رهبر مخالفان هزاران نفر با حضور در خیابان‌های شهرهای مختلف ونزوئلا به ممنوعیت رهبر مخالفان از فعالیت‌های سیاسی اعتراض کردند.

العالم - آمریکا

به نقل از رویترز؛ هزاران نفر با حضور در خیابان‌های شهرهای مختلف ونزوئلا، ممنوعیت «انریکه کاپریلس،» رهبر مخالفان از فعالیت‌های سیاسی را به شدت محکوم کردند.
آن‌ها پلاکاردهایی در دست داشتند که بر روی آن‌ها پیام‌هایی همچون «مادوروی دیکتاتور» و «انتخابات، همین حالا» درج شده بود.
نیروهای امنیتی در کاراکاس – پایتخت ونزوئلا – مانع از شکل‌گیری تظاهرات شدند؛ اقدامی که به درگیری میان پلیس و معترضان منجر شد. معترضان در کاراکاس به سوی پلیس سنگ و بمب‌های دست‌ساز پرتاب کردند و نیروهای امنیتی نیز با گاز اشک‌آور به اقدام آن‌ها پاسخ دادند.
انریکه کاپریلس که دو بار در انتخابات ریاست جمهوری نامزد شده بود و هم‌اکنون فرماندار ایالت میراندا است، روز جمعه هفته گذشته به مدت 15 سال از در اختیار گرفتن مناصب سیاسی منع شد. وی در میان مخالفان نیکلاس مادورو، رئیس‌جمهور 54 ساله ونزوئلا، از بالاترین بخت برای پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری سال 2018 برخوردار است. این ممنوعیت، انتقاد سایر کشورهای آمریکای لاتین و همچنین ایالات متحده را به همراه داشت.
تصمیم اخیر دیوان عالی ونزوئلا در خصوص سلب اختیار پارلمان و انحلال آن، سرآغاز این اعتراض‌ها بود. با وجود آن که دیوان عالی به سرعت از تصمیم خود عقب نشست، اعتراض‌های خیابانی ادامه یافت. بیشتر نمایندگان پارلمان ونزوئلا مخالف دولت هستند.

0% ...

آخرین اخبار

افشاگری جنجالی درباره کاش پاتل؛ بحران اخلاقی در اف‌بی‌آی


باران و برف در ۱۸ است


گرانی بنزین، پروازهای کانادا به آمریکا را لغو کرد


خطیب زاده: هیچ اورانیومی به آمریکا منتقل نمی‌شود


کامالا هریس: جنگ ایران به خاطر پرونده اپستین بود، نتانیاهو عامل جنگ شد


بقائی: عبور بی‌قید و شرط از تنگه هرمز دیگر موضوعیت ندارد


هزاران اسرائیلی در تل‌آویو علیه نتانیاهو تظاهرات کردند


قالیباف‌: کنترل تنگه هرمز در دست ایران است


دبیرکل حزب الله لبنان: میدان نبرد فصل الخطاب است / از حمایت ایران قدردانیم


توصیه ایران به سازمان شانگهای درباره جنگ تروریستی آمریکایی صهیونیستی