آیا نیروی های ناتو درسوریه مستقر می شوند؟

يکشنبه 20 فروردين 1396
13:24
آیا نیروی های ناتو درسوریه مستقر می شوند؟ وزیر خارجه لوکزامبورگ در سخنانی اعلام کرد که برنامه ای برای استقرار نیروهای ناتو در سوریه وجود ندارد.

العالم-اروپا

به گزارش خبرگزاری فرانسه، «جین آسلبورن» وزیر خارجه لوکزامبورگ در گفتگو با روزنامه «دی ولت» درباره بحران سوریه اظهار داشت: در حال حاضر برنامه ای برای حضور نیروهای نظامی ناتو در سوریه وجود ندارد.

وی در ادامه با اشاره به حمله اخیر آمریکا به پایگاه هوایی «الشعیرات» در سوریه گفت: اقدام آمریکا اقدامی قابل درک بود و می تواند هشداری برای سوریه به شمار آید.

آسلبورن همچنین نسبت به بهبود شرایط در سوریه ابراز امیدواری کرد.

گفتنی است بامداد روز جمعه ارتش ایالات متحده آمریکا با ۵۹ موشک «تام هاوک» پایگاه هوایی الشعیرات سوریه را مورد حمله قرار داد.

این حمله از روی همان دو ناو جنگی «یواس‌اس راس» و «یواس‌اس پورتر» انجام شده که ساعتی پیش، خبر آماده‌باش آنها در شرق مدیترانه منتشر شده بود.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

حضور هیئت دیپلماتیک عمانی در تهران


تشدید تنش‌ها در کرانهٔ باختری و ناکامی آمریکا در برابر ایران


گزارش میدانی العالم از انسجام جبهه داخلی ایران


گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و عمان


تشییع دانش اموزان مینابی صحنه ای غم انگیز و تکان دهنده  


به ازای شهادت هر ایرانی، به درک واصل شدن یک آمریکایی


بیانیه حزب‌الله درباره کشتار جنایتکارانه رژیم صهیونیستی در روستای «تل» در جنوب نابلس


ذخایر موشکی و پهپادی ایران چندین برابر میزان مورد نیاز برای مقابله با آمریکاست+فیلم


دیدار وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و بلاروس در حاشیه نشست وزیران امور خارجه سازمان همکاری شانگهای


دریادار بمانی: نداجا با قدرت راه شهدا را ادامه می‌دهد