ایران انفجارهای تروریستی مصر را محکوم کرد

يکشنبه 20 فروردين 1396
19:22
ایران انفجارهای تروریستی مصر را محکوم کرد سخنگوی وزارت خارجه ایران ضمن محکوم کردن انفجارهای تروریستی امروز در کلیساهای مصر، گفت: قاطعانه هرگونه تعرض به اماکن و اجتماعات دینی و مذهبی و هدف قرار دادن مردم عادی و بی دفاع را با هر بهانه و انگیزه ای محکوم می کنیم.

العالم ـ ایران
بهرام قاسمی سخنگو و رئیس مرکز دیپلماسی عمومی و رسانه ای وزارت امور خارجه کشورمان انفجارهای تروریستی در کلیساهای مصر و کشته و زخمی شدن دهها تن از مردمی که در حال نیایش و عبادت بودند را به شدت محکوم و با دولت و ملت مصر و بازماندگان این جنایت شرم آور و  نفرت انگیز ابراز همدردی کرد.

وی تاکید کرد: قاطعانه هرگونه تعرض به اماکن و اجتماعات دینی و مذهبی و هدف قرار دادن مردم عادی و بی دفاع را با هر بهانه و انگیزه ای محکوم و تاکید می کنیم اینگونه اقدامات جنایتکارانه در راستای فتنه جویی مذهبی و ایجاد هراس و اختلاف نزد پیروان ادیان بزرگ آسمانی برنامه ریزی و اجرا می شود و چنین توطئه هایی جز با هم اندیشی و هوشیاری دولت ها و ملت های منطقه خنثی و متوقف نخواهد شد.

0% ...

آخرین اخبار

مقام پیشین آمریکا: توقف جنگ با دستاورد راهبردی ایران


رایزنی تلفنی عراقچی و همتای فنلاندی


استقبال اسپانیا از آتش‌بس/بشریت به فاجعه نزدیک شده بود


استقبال اتحادیه اروپا از آتش‌بس و اعلام حمایت از مسیر دیپلماسی


جنگ علیه ایران و آتش‌بس پرهزینه؛ اعتبار و وجهه بین المللی آمریکا فرو ریخت


به چهارمین ابرقدرت درحال ظهور جهان سلام کنید


اعتراف نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی به شکست در برابر ایران


کشف ذخایر عظیم گازی در سواحل مصر


آلمان از مسیر دیپلماسی حمایت می‌کند/تشکر ویژه از پاکستان


پالایشگاه‌های چینی متقاضی نفت ایران