گفت‌وگوی تلفنی روسای ستاد کل نیروهای مسلح ایران و سوریه

يکشنبه 20 فروردين 1396
20:26
گفت‌وگوی تلفنی روسای ستاد کل نیروهای مسلح ایران و سوریه سرلشکر محمد باقری و سپهبد علی ایوب در گفت‌وگویی پیرامون تحولات سوریه و تهاجم موشکی آمریکا به این کشور تاکید کردند: تجاوز آشکار آمریکایی ها به سوریه برای روحیه دادن به ترویست ها و هم پیمانان شکست خورده آنان است.

العالم ـ ایران

به گزارش مرکز ارتباطات و تبلیغات دفاعی ستاد کل، سردار سرلشکر پاسدار محمدباقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران و سپهبد علی ایوب رئیس ستاد کل نیروهای مسلح سوریه، پیرامون تحولات میدانی جنگ سوریه و حمله موشکی آمریکا به پایگاه هوایی الشعیرات، به صورت تلفنی گفت‌وگو کردند.

سرلشکر باقری در این گفت‌وگو با محکوم کردن شدید حمله آمریکا به پایگاه هوایی ارتش سوریه گفت:‌ ما این اقدام را تجاوز آشکار به یک کشور مستقل و آزاده و خلاف قوانین بین‌المللی دانسته و به روح بلند شهدای ارتش و مقاومت سوریه درود می فرستیم.

وی افزود: حادثه هولناک شیمیایی خان شیخون، حادثه‌ای مشکوک و توطئه ضد دولت و ملت سوریه بوده و مانند شما و روسیه معتقدیم تحقیق و بررسی میدانی آن با تعیین یک گروه بی طرف ضروری است و می‌تواند حقانیت مقاومت برابر این تهاجم بیرحمانه را اثبات نماید.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران تهاجم موشکی آمریکایی ها به سوریه را تلاش کاخ سفید و هم پیمانان برای توسعه تجاوزگری و احیای تروریست ها دانست و تاکید کرد: ملت و نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران حمایت از مقاومت و رزمندگان سوریه برابر تروریست های تکفیری و مورد حمایت قدرت های استکباری را افتخار خود می‌داند و اطمینان دارند دولت و ملت سوریه سرانجام بر تروریست‌ها فائق خواهند آمد.

در این گفت‌وگو سپهبد علی ایوب رئیس ستاد کل نیروهای مسلح سوریه نیز با تشکر از مواضع و حمایت های جمهوری اسلامی ایران از دولت، ملت و نیروهای مسلح این کشور در نبرد با تروریست ها و حامیان آن‌ها گفت:‌ موضع ایران در این زمینه منطقی، آگاهانه و برخاسته از ادراک بالا و عمیق بوده و در حقیقت مهم ترین تکیه گاه ما برابر این تهدیدات است.

سپهبد علی ایوب افزود: روابط ایران و سوریه تاریخی است و هر دو طی دهه‌های اخیر در محور مقاومت توانسته‌اند بسیاری از فتنه ها و تهدیدات را خنثی سازند.

وی با اشاره به عملیات موشکی آمریکا به پایگاه هوایی الشعیرات تصریح کرد: حمله و تجاوز آمریکایی ها نه تنها روحیه خلبانان و رزمندگان سوری را تضعیف نکرد بلکه باعث ارتقاث انگیزه و روحیه آن‌ها برای درهم کوبیدن تروریست ها شده است.

سرلشکر باقری و سپهبد علی ایوب در پایان با تاکید بر تداوم همکاری های متحدان سوریه برابر تروریست ها و حامیان آن‌ها تاکید کردند:‌ تروریست ها در سراشیبی سقوط قرار گرفته اند و تجاوز آشکار آمریکایی ها که برای روحیه دادن به تروریست ها و هم پیمانان آنان صورت پذیرفته است نتیجه ای نخواهد داشت و به فضل الهی و به برکت خون شهدای مقاومت شکست نهایی آن‌ها نزدیک است.

0% ...

آخرین اخبار

حماس حمایت بی‌وقفه ایران از ملت فلسطین را ستود


ادعای گروسی درباره سرنوشت مواد هسته‌ای با غنای بالا در ایران


تیم ملی فوتبال غنا با ثبت یک تساوی مقابل انگلیس به مرحلۀ بعدی جام‌جهانی صعود کرد‌.


سنای آمریکا در اقدامی کم‌سابقه به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران رای داد


خبرگزاری رسمی عمان: کشتی هایی که قصد عبور از تنگه هرمز را دارند باید با سازمان بین المللی دریانوردی هماهنگ شوند.


ترامپ مدعی شد: دیروز ۱۹ میلیون بشکه نفت از تنگه هرمز عبور کرد که بیشترین میزان عبور نفت از این تنگه در تاریخ آن است.


خبرگزاری رسمی عمان: کشتی هایی که قصد عبور از تنگه هرمز را دارند باید با سازمان بین المللی دریانوردی هماهنگ شوند.


دبیر کل حزب الله: اسرائیل در میدان نبرد هرگز نمی‌تواند اهدافش را محقق کند


موضوع موشکی در توافقات اخیر وجود نداشته است


رایزنی ونس و عون در مورد ترتیبات آتش‌بس بین آمریکا، لبنان و ایران