پیش بینی توقف پروازهای تجاری روسیه به ترکیه

سه شنبه 22 فروردين 1396
11:51
پیش بینی توقف پروازهای تجاری روسیه به ترکیه یک مقام سازمان فدرال هواپیمایی روسیه از امکان توقف پروازهای تجاری (چارتر) میان این کشور و ترکیه در روزهای آینده خبر داد.

العالم ـ  ترکیه

یک مقام سازمان فدرال هواپیمایی روسیه که خواست نامش فاش نشود، گفت که به شرکت های هوایی روسی دستور داده شده در صورت متشنج شدن اوضاع ترکیه، پروازهای تجاری به این کشور را متوقف کنند.
خبرگزاری روسیا سگودنیا به نقل از این مقام روسیه نوشته است: ممنوعیت انجام پروازهای تجاری روسیه به ترکیه زمانی اعمال می شود که اوضاع سیاسی این کشور پس از 16 آوریل (25 فروردین - برگزاری همه پرسی قانون اساسی) متشنج شود.
پیش از این هم در نوامبر 2015 که جنگنده ترکیه ای یک فروند بمب افکن روسی را بر فراز سوریه هدف قرار داد، مسکو چنین اقدامی انجام داد و تقریبا همه پروازها را متوقف و نظام سفر آزاد بدون روادید را لغو کرد که تا سپتامبر سال گذشته ادامه داشت.

0% ...

آخرین اخبار

ابهام در پس اخراج‌های گسترده آمریکا: آیا هوش مصنوعی مقصر است؟


واکنش سفارت ایران در غنا به پیام ترامپ: رئیس جمهور آمریکا مستحق نشان وحشت عالی غیرنظامی است


استقبال باشکوه شیراز از پیکر خلبان شهید عملیات ضدآمریکایی پایگاه العدید


شوک جدید به بازار انرژی/ قیمت جهانی نفت به ۹۰ دلار رسید


چارچوب هماهنگی عراق تجاوز آمریکا و عربستان را محکوم کرد


سی‌ان‌ان: عربستان در حال کشیده شدن به جنگی ناخواسته است


گزارش تلگراف: «حدید-۱۱۰» مرگبارترین پهپاد رادارگریز ایران


کشورهایی که در کمک به متجاوز دخالت دارند،رفتار خود را اصلاح نکنند، پاسخ سخت دریافت می‌کنند/ متجاوز همین امروز تنبیه خواهد شد


بنابر نتایج یک نظرسنجی؛ اکثر آمریکایی‌ها نگاه منفی به نتانیاهو دارند


حملات تروریستی در پاکستان ۱۷ کشته برجای گذاشت