واکنش مرکل به حادثه دورتموند

پنج‌شنبه 24 فروردين 1396
00:59
واکنش مرکل به حادثه دورتموند برخی منابع رسانه ای به نقل از پلیس آلمان در حالی از بازداشت یک مظنون در ارتباط با حادثه شب گذشته حمله به اتوبوس بازیکنان تیم دورتموند خبر دادند که مرکل نیز به این حادثه واکنش نشان داد.

العالم-اروپا

به گزارش  خبرگزاری آلمان، آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان حمله روز گذشته به اتوبوس تیم فوتبال دورتموند را محکوم کرد.

استفن زایبرت سخنگوی مرکل گفت: مشابه ساکنان دورتموند و میلیون ها نفر دیگر، صدر اعظم آلمان نیز از این خبر حمله به اتوبوس حامل تیم دورتموند شوکه شد. بازرسان تلاش خود را برای بازداشت عاملان این اقدام و تحویل آنها به دستگاه قضایی به کار خواهند بست.

این در حالی است که بی بی سی به نقل از پلیس آلمان از بازداشت یک مظنون در رابطه با حمله شب گذشته خبر داد.

برخی منابع نیز به نقل از دادستانی آلمان از بازداشت یک نفر در ارتباط با حمله به اتوبوس بازیکنان تیم دورتموند خبر دادند.

شایان ذکر است پلیس آلمان نامه ای را دریافت کرده که در آن به ارتباط گروه تکفیری در حادثه انفجار شب گذشته در نزدیکی اتوبوس تیم فوتبال دورتموند اشاره شده است.

منابع پلیس اعلام کردند که در این نامه بدون امضا همچنین به برنامه های نظامی برلین در خصوص مبارزه با گروه داعش اشاره شده است.

بر اساس گزارش های دریافت شده نویسندگان نامه وقوع احتمال حملات آتی خود و مورد حمله قرار دادن افراد مشهور را نیز غیر ممکن ندانسته اند.

شب گذشته اتوبوس تیم فوتبال دورتموند آلمان در مسیر ورود به ورزشگاه مورد حمله قرار گرفت و مدافع اسپانیایی این تیم زخمی و به بیمارستان منتقل شد.

طبق اظهارات یک مقام پلیس، ظاهراً در محل وقوع انفجار سه وسیله منفجره کشف شده است. پلیس محلی اعلام کرد که در اثر این انفجار یک نفر زخمی شده است./مهر

0% ...

آخرین اخبار

هاآرتص: ۳۶ نظامی اسرائیلی از آغاز درگیری‌ها با حزب‌الله در لبنان کشته شده‌اند


نفت ایران، مهم‌ترین عرصه سرمایه گذاری در عصر پساتوافق


نماهنگ | موقعیت مقاومت


نخستین کشتی تجاری چین پس از محدودیت‌های دریایی در چابهار پهلو گرفت


کاریکاتور | ترامپ و جام جهانی‌۲۰۲۶


اثر جدید کارتونیست یمنی؛ تصویرسازی «کمال شریف» از نقض آتش‌بس لبنان توسط سگ هار منطقه


کاریکاتور | گیر افتاده


جام جهانی 2026؛ برد پرگل ژاپن مقابل تونس


قلعه‌نویی: از فیفا گله کردیم نه شکایت


حمایت «نبیه بری» از توافق آتش بس و خروج نظامیان اسرائیلی از جنوب لبنان