نوری مالکی خواستار همکاری راهبردی بیشتر با روسیه شد

پنج‌شنبه 24 فروردين 1396
06:04
نوری مالکی خواستار همکاری راهبردی بیشتر با روسیه شد نوری مالکی، معاون رئيس جمهوری عراق، ضمن تاکید بر اهمیت ثبات منطقۀ خاورمیانه برای ثبات جهانی، از علاقۀ کشورش برای افرایش و تقویت رواط راهبردی اش با روسیه خبر داد.

العالم عراق

به گزارش پایگاه سومریه نیوز عراق، دفتر نوری مالکی با صدور بیانیه ای اعلام کرد او روز چهارشنبه با ماکسیم ماکسیموف، سفیر روسیه در عراق، دیدار و دربارۀ مسائل سیاسی  و امنیتی عراق و منطقه گفتگو کرده است.

در این بیانیه به نقل از نوری مالکی آمده است: «منطقه با شرایط دشوار و چالش های بزرگی رو به روست که برای مهار آن باید حکیمانه با آن برخورد کرد». او افزود: «ثبات منطقۀ خاورمیانه برای ثبات جهانی اهمیت زیادی دارد».

معاون رئیس جمهوری عراق، همچنین، از علاقۀ کشورش برای افرایش و تقویت رواط راهبردی اش با روسیه خبر داد و مواضع مسکو را در حمایت از عراق در نبرد علیه داعش ستود.
 

0% ...

آخرین اخبار

سردار ابن الرضا: خون شهدا درخت تنومند و توانمند دفاعی ایران را استوارتر می‌کند


فرمانده کل ارتش: تا آخرین قطره خون از ایران دفاع می‌کنیم


بستن حساب کاربری روابط عمومی سپاه، نشانه‌ وحشت جبهه استکبار از داده‌های دقیق است


رییس مرکز پژوهشی هندی: کشورهای عضو بریکس می‌توانند به ناتوی مستقل در جهان تبدیل شوند


فضای سرد نشست ترامپ و نتانیاهو و اهداف متفاوت + فیلم


ستاد اربعین: زائران ایرانی در سلامت کامل هستند


تیم کشتی فرنگی نوجوانان بروی سکوی سوم جهان ایستاد


موج عظیم اربعین در مرز مهران؛ عبور بیش از یک میلیون زائر


استقبال از نتانیاهو در واشنگتن با شعار «جنایتکار جنگی»


از ایده تا تأثیر جهانی؛ روایت سازنده انیمیشن‌های لگویی از جنگ رسانه‌ای علیه ایران