اصرار روسیه بر تحقیق درباره حمله شیمیایی ادلب

جمعه 25 فروردين 1396
05:58
اصرار روسیه بر تحقیق درباره حمله شیمیایی ادلب وزیر امور خارجه روسیه از اصرار مسکو بر انجام تحقیقات مستقل و عینی از سوی سازمان منع سلاح شیمیایی با شرکت کارشناسان مستقل، درباره استفاده از سلاح شیمیایی در ادلب خبر داد.

العالم - سوریه

به گزارش پایگاه خبری روسیا الیوم، لاوروف در دیدار با همتای سوری خود، ولید المعلم گفت: "پیشرفتی که پیش از این در موضوع حل مسأله سوریه از جمله همراهی آمریکا حاصل شده است، به مذاق بعضی خوش نیامده است... برخی تلاش می کنند آتش بس در سوریه را به شکست بکشانند... نباید به برخی تلاش های هیستریک در غرب فرصت داد طرح صلح آستانه و و ژنو را به شکست بکشانند."

لاوروف از اقدام سوریه در دعوت از کارشناسان سازمان منع سلاح های شیمیایی برای تحقیق در مورد حادثه ادلب استقبال کرده و گفت که روسیه این اقدام را مسئولانه و درست می داند.

وی با اشاره به نقش منفی و تحریک آمیز گسترده ای که حمله آمریکا به سوریه ایفا کرد گفت که دیدار با المعلم، کاملا به جا و به موقع بوده است و در حال حاضر فرآیند حل بحران سوریه، مرحله دشواری را پشت سر می گذارد.

وزیر خارجه سوریه نیز به نوبه خود تصریح کرد که دمشق بر این باور است که کارایی و نقش مفید فرآیند صلح ژنو با به قدرت رسیدن ترامپ، به حداقل رسیده است. وی خاطرنشان کرد که روند تجاوز به سوریه، متوقف نخواهد شد.

المعلم اقدام شورای امنیت بین الملل را درباره طرح قطعنامه علیه سوریه، اقدامی نمایشی خواند و تأکید کرد که وتوی روسیه کاملا به موقع و به جا بود.

208

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: تمرکز مذاکرات بر خاتمه جنگ است/ هیات قطری با وزیر خارجه دیدار کرد


فرانسه هرگونه مداخله ناتو در تنگه هرمز را رد کرد


حمله مکرر به امدادگران لبنانی، گواهی بر خوی وحشی‌گری رژیم صهیونیستی +فیلم


سودان، امارات را به طولانی‌کردن جنگ و حمایت از تجزیه کشور متهم کرد


رئیس شورای عالی سیاسی یمن: هرگونه تجاوز جدید آمریکا یا "اسرائیل" با پاسخ قاطع مواجه خواهد شد


فروتنی رسانه‌ای و ادب سیاسی حزب الله؛ آیا تاکتیک نظامی جدیدی در پیش است؟


سید الحوثی: قیومیت بیگانه تهدیدی بزرگ برای آزادی و استقلال یمن است


بقایی: امتیازی از آمریکا نمی‌خواهیم/ نزدیک بودن ایران به سلاح هسته‌ای «دروغ بزرگ» است


قدردانی سپاه از خالقان حماسه اجتماعات شبانه مردمی


رایزنی تلفنی وزیر خارجه ژاپن و عراقچی