آغاز خروج اهالی الفوعه و کفریا در سوریه

جمعه 25 فروردين 1396
11:54
آغاز خروج اهالی الفوعه و کفریا در سوریه خروج اهالی شهرک های محاصره شده الفوعه و کفریا در ریف شمالی ادلب در سوریه همزمان با خروج عناصر مسلح از شهرک مضایا در چارچوب توافق بین دولت و گروههای مسلح آغاز شد.

العالم - سوریه

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، صبح امروز 75 دستگاه اتوبوس حامل نزدیک به 5هزار نفر از اهالی شهرک های الفوعه و کفریا، خروج از این دو شهر را از طریق گذرگاه الصواغیه تفتناز آغاز کردند.

خروج 45 دستگاه اتوبوس حامل سه هزار نفر دیگر از اهالی این دو شهرک نیز به عصر امروز موکول شد.

در مقابل، کار خروج اتوبوس های حامل عناصر مسلح و خانواده های آنها هم از منطقه مضایا به سمت شهر ادلب آغاز شد.

این امر در راستای اجرای مرحله بعدی توافق بین دولت و گروههای مسلح صورت گرفت. براساس این توافق، درمقابل خروج شماری از اهالی شهرهای کفریا و الفوعه که در محاصره گروههای مسلح است، شماری از عناصر مسلح مستقر در شهرک های مضایا و الزبدانی با خانواده های خود از این دو شهرک که در محاصره ارتش سوریه است، خارج می شوند.

25 اتوبوس حامل عناصر مسلح و خانواده های آنها از شهرک مضایا در ریف دمشق به همراه 7 آمبولانس حامل زخمی های عناصر مسلح به سمت شهر ادلب حرکت کردند.

خبرنگار العالم گزارش کرد: شمار اتوبوس هایی که امروز خارج خواهد شد، حدود 50 دستگاه است و قرار است امروز 2600 نفر از آنها شامل 700 فرد مسلح و 1900 غیرنظامی خارج شوند.

6

0% ...

آخرین اخبار

طائب: همه سلایق و گروه‌های مختلف در بسیج گردهم می‌آیند


بیانیه حقوق بشری فرانسه و شرکای غربی، فرافکنی منافقانه است


تاریخ‌سازی طا‌ها نوجوان و شکستن ۴ رکورد آسیا و جهان


حماس با تمام قدرت وارد انتخابات پارلمانی فلسطین می‌شود


چندین شهید و زخمی در تجاوز مجدد رژیم صهیونیستی به غزه


کسب ۲ نشان نقره و یک برنز تیم ملی المپیاد کامپیوتر ایران


مخالفت نتانیاهو با طرح ترامپ باعث ناامیدی اهالی غزه شده است


هیچ کشتی بدون اجازه ایران امکان تردد امن از تنگه هرمز ندارد


تاکید همتی بر ضرورت ایجاد کریدور مالی مستقل بریکس


لبنان در برابر گزینه‌های دشوار؛ پشت‌پرده اختلافات سیاسی و پایداری جبهه مرزی