هلاکت "وزیر دفاع" داعش + عکس

شنبه 26 فروردين 1396
10:59
هلاکت در حمله هوایی به مواضع گروه تروریستی داعش در موصل در هفته گذشته، یکی از معاونان ارشد "ابوبکر بغدادی" سرکرده گروه داعش به هلاکت رسید.

العالم - عراق
پایگاه خبری "عربی 21" به نقل از روزنامه تایمز چاپ لندن گفت که وی به عنوان "وزیر دفاع" در این گروه تروریستی شناخته شده بود.
روزنامه تایمز به نقل از منابع نظامی عراقی نوشت "گلمراد خالیموف"، از اتباع تاجیکستان، فرمانده بخشی از جنگ های گروه تروریستی داعش در موصل بود و از سه حمله هوایی جان به در برده بود. اما هفته پیش در حمله هوایی به غرب موصل به هلاکت رسید. البته داعش هنوز این خبر را تأیید یا رد نکرده است.
این گروه تروریستی معمولا از خبرگزاری موسوم به "اعماق" برای اعلام چنین خبرهایی استفاده می کند.
این روزنامه فاش کردند که خالیموف به هنگام طی خدمت سربازی در کشورش تاجیکستان، توسط نیروهای ویژه آمریکایی آموزش دیده بود؛ سپس به گروه تروریستی داعش پیوست و به سرعت ارتقا یافت.
تایمز نوشت خالیموف عهده دار برنامه ریزی عملیات جنگ در موصل و مقابله با نیروهای عراقی است که بیش از 5 ماه است که برای آزادسازی این شهر مبارزه می کنند.
منابع عراقی نیز خالیموف را مسئول ده ها مورد بمب گذاری خودرو می دانند.
بر اساس گزارشی به قلم "چارلی وینتر"، کارشناس مسائل تروریسم و گروه های مسلح، خالیموف مسئول بزرگترین موج حمله های انتحاری طی سال گذشته است.
این مسئول داعشی پس از هلاکت "ابو عمر شیشانی" به عنوان "وزیر دفاع" داعش منصوب شد. وی پیش از ورود به گروه داعش، از افسران ارشد نیروهای ویژه تاجیکستان بود و پس از پیوستن به داعش به سرعت تبدیل به یکی از خطرناک ترین تروریست ها در این گروه شد.
208

 

 

 

0% ...

آخرین اخبار

فرمانده کل ارتش: تا آخرین قطره خون از ایران دفاع می‌کنیم


بستن حساب کاربری روابط عمومی سپاه، نشانه‌ وحشت جبهه استکبار از داده‌های دقیق است


رییس مرکز پژوهشی هندی: کشورهای عضو بریکس می‌توانند به ناتوی مستقل در جهان تبدیل شوند


فضای سرد نشست ترامپ و نتانیاهو و اهداف متفاوت + فیلم


ستاد اربعین: زائران ایرانی در سلامت کامل هستند


تیم کشتی فرنگی نوجوانان بروی سکوی سوم جهان ایستاد


موج عظیم اربعین در مرز مهران؛ عبور بیش از یک میلیون زائر


استقبال از نتانیاهو در واشنگتن با شعار «جنایتکار جنگی»


از ایده تا تأثیر جهانی؛ روایت سازنده انیمیشن‌های لگویی از جنگ رسانه‌ای علیه ایران


مجلس اعلای اسلامی عراق: هدف از تجاوز به کشور ما، ایجاد بی ثباتی است