اهانت به قرآن کریم در دانشگاه تگزاس!

شنبه 26 فروردين 1396
23:33
اهانت به قرآن کریم در دانشگاه تگزاس! روزنامه ایندیپندنت گزارش کرد که پلیس آمریکا برای تبیین زوایای مبهم حادثه کشف چندین نسخه از قرآن کریم در سرویسهای بهداشتی دانشگاه تگزاس تحقیق می کند.

العالم ـ آمریکا

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، یکی از دانشجویان متوجه وجود نسخه هایی از قرآن کریم در سرویس های بهداشتی انجمن دانشجویان دانشگاه تگزاس در شهر دالاس شده بود. مسئولان دانشگاه این حادثه را "شوک آور" و "غیرعادی" توصیف و تاکید کردند که دانشگاه همواره به تنوع و فراگیری افتخار می کند.

شبکه NBC5 از محمد سید رییس انجمن مسلمانان در دانشگاه نقل کرد که این حادثه مسلما بسیار نارحت کننده و نیز آزاردهنده است. وقوع چنین حادثه ای بویژه در داخل دانشگاه برای ما غیرمنتظره بود.

وی افزود: فضای دانشگاه تگزاس آکنده از مهر و دوستی است.

جاناتان سوشلر دانشجویی که متوجه این حادثه شده بود، گفت: هنگامی که نسخه های قرآن را در سرویس های بهداشتی یافتم، احساس وحشت کردم... این حادثه، نفرت پراکنی را که در خبرها می بینیم و می شنویم، برای من به یک امر ملموس و واقعی تبدیل کرد.

نیروهای پلیس در حال بررسی دوربین ها هستند؛ اما به گفته لاری زخاریاس رییس پلیس منطقه، ادله و مدارک زیادی در دست نیست و به نظر می رسد این حادثه یک اتفاقی احمقانه است که دیگر اتفاق نخواهد افتاد.

روزنامه اندیپندنت افزود: ترس و نگرانی هایی درباره افزایش آمار جنایتهای ناشی از نفرت پراکنی در آمریکا پس از پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری این کشور وجود دارد.

210

0% ...

آخرین اخبار

گزارش العالم از تداوم تجاوزات رژیم صهیونیستی و وخامت بحران انسانی در غزه + فیلم


تحلیلگر سیاسی: امضای الکترونیکی، جدیت کاهش تنش بین تهران و واشنگتن را اثبات می‌کند +فیلم


یمن در واکنش به امضای یادداشت تفاهم: پیروزی تاریخی ایران در برابر تجاوز است


تماس تلفنی وزیر امور خارجه قبرس با وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران


یدیعوت آحارانوت: ایران بزرگترین برنده است و این توافق، جایگاه تهران و حزب الله را تقویت می‌کند


پخش سرود ملی کشورمان و ادای احترام نظامی به ایران در برنامه پرمخاطب جام جهانی عراق +فیلم


پیام تبریک امامعلی رحمان به پزشکیان


زرداری: تفاهم‌نامه اسلام‌آباد لحظه‌ای تاریخی برای منطقه و جهان است


شکار در آشیانه؛ روایتی از جسورانه‌ترین عملیات نفوذ به قلب پایگاه آمریکایی


پلوسی: ما به جنگ رفتیم و باختیم/توافق ترامپ شکستی برای آمریکاست