پارلمان عراق توقیف اموال صدام را تصویب کرد

يکشنبه 27 فروردين 1396
13:07
پارلمان عراق توقیف اموال صدام را تصویب کرد پارلمان عراق تصویب کرد که اموال سران رژیم معدوم بعث و صدام به همراه خانواده و نزدیکانش مصادره شود.

نمایندگان پارلمان عراق روز شنبه (دیروز) با اکثریت آرا به مصادره اموال و دارایی‌های سران نظام بعثی سابق و صدام حسین و خانواده و نزدیکانش رأی دادند.

به نوشته پایگاه خبری الرأی الیوم، این قانون، خویشاوندان درجه دو و وکلای خانواده و نزدیکان صدام را هم در بر می‌گیرد که جمعا نام 52 نفر در لیست ارائه شده از جمله «طارق عزیز» وزیر خارجه سابق، «سلطان هاشم احمد» وزیر دفاع سابق و «طه یاسین رمضان» معاون صدام، وجود دارد.

در این راستا «هشام السهیل» رئیس کمیسیون «تحقیق و آشتی ملی» پارلمان عراق در این باره گفته است که این قانون بسیاری از مشکلات را حل کرده و از سوی قانون شماره 76 مصوب شورای حکمرانی (که آمریکایی‌ها پس از حمله به عراق تشکیل دادند) مبنی بر مصادره اموال منقول و غیر منقول 55 نفر را لغو می‌کند.

0% ...

آخرین اخبار

العربی: سفر نخست وزیر عراق به عربستان لغو شد


پیش‌بینی ۲۵۰۰ پرواز اربعین تا پایان ماه صفر از فرودگاه امام خمینی (ره)


جهش 4 درصدی بهای جهانی نفت


گزارش العالم از جزییات حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی به "حشد الشعبی" عراق + فیلم


اولیانوف: کی‌یف از موضع خود درباره حمله به کشتی ایران عقب‌نشینی کرد


روایت قرن‌ها تجدید عهد و وفاداری عشیره «بنی اسد» به امام حسین (ع)+فیلم


دست کم ۲۰ نیروی حشد الشعبی در تجاوز آمریکا و عربستان به عراق شهید شدند/ شورای امنیت ملی عراق نشست اضطراری برگزار می کند


شورای امنیت ملی عراق حملات آمریکا و عربستان را بررسی می‌کند


انتقال پیکر شهید امیر سرتیپ دوم خلبان کاظمی از تهران به شیراز/ اعلام جزئیات مراسم تشییع


یمن چگونه با استراتژی «محاصره دربرابر محاصره» معادلات منطقه را تغییر داد؟