انگلیس بشار اسد را با همسرش «اسماء» محاصره می‌ کند

يکشنبه 27 فروردين 1396
17:39
انگلیس بشار اسد را با همسرش «اسماء» محاصره می‌ کند شماری از نمایندگان مجلس انگلستان خواستار لغو تابعیت انگلیسی اسماء الاخرس همسر بشار اسد رییس جمهور سوریه شدند تا «پیامی شدید اللحن» برای او ارسال شود.

العالم اروپا

 به گزارش پایگاه اسکای نیوز عربی، ناظم زهاوی عضو کمیته امور خارجی مجلس عوام مدعی شد: الان زمان محاصره همه جانبه اسد است، به ویژه که همسرش نقش گستره ای در ماشین تبلیغاتی دارد که مرتکب جنایات جنگی شده است.
این اقدام با هدف انتقام گرفتن از اسماء الاسد، همسر رئیس جمهور سوریه، انجام می شود که با فعالیت در شبکه های اجتماعی به شایعه پراکنی رسانه های غرب درباره رویدادهای سوریه پاسخ می دهد.
اسماء از یک خاندان سوری  ساکن منطقه اکتون در غرب لندن است که گفته می شود از شناسنامه کشور سوریه هم برخوردار می باشد. 

روزنامۀ ساندی تایمز نوشت دو تابعیتی بودن اسماء اسد به انگلیس اجازه می دهد تا تابعیت انگلیسی او را لغو کند؛ زیرا در این صورت، او فردی بدون تابعیت نخواهد بود و به همین دلیل منع قانونی برای این کار وجود ندارد.

اسماء اسد از سال 2012 در لیست افراد وابسته به نظام سوریه است که ورود آن ها به اروپا ممنوع است. دارایی های او نیز در اروپا مصادر شده است.
206
 

0% ...

آخرین اخبار

صدور فتوای جواز پرداخت وجوهات شرعی مقلدان امام شهید به رهبر معظم انقلاب


استقبال وزیر خارجه هند از عراقچی در نشست بریکس


هشدار رئیس جمهور چین به ترامپ درباره تایوان


یک منبع آگاه در گفتگو با العالم: شلیک موشک‌های هیمارس آمریکا از جزیره بوبیان کویت به ایران در جنگ تحمیلی اخیر


هشدار کوبا: حمله آمریکا حمام خون راه می‌اندازد


واکنش ایران به فشار آمریکا برای حمایت از قطعنامه تنگه هرمز


عراقچی: همدستی با رژیم اسرائیل غیرقابل بخشش است


رئیس جمهور پزشکیان: دشمنان ملت ایران دقیقاً از انسجام ملی واهمه دارند


اعتراض عراقچی به دستگیری اتباع ایرانی در کویت


هفتمین شکست سنا برای محدود کردن اختیارات جنگی ترامپ