68 کودک در انفجار کاروان فوعه - کفریا کشته شده‌اند

يکشنبه 27 فروردين 1396
21:00
68 کودک در انفجار کاروان فوعه - کفریا کشته شده‌اند گروه موسوم به دیده بان حقوق بشر سوریه اعلام کرد تعداد کشته های انفجار انتحاری که روز شنبه اتوبوس مهاجران فوعه و کفریا را در حومه حلب هدف قرار داد، به 126 نفر رسیده است که 68 تن از آنان کودک هستند.

العالمسوریه

رامی عبدالرحمن، مدیر دیده بان حقوق بشرسوریه (نزدیک به معارضان) گفت: انفجار انتحاری در منطقه الراشدین در غرب حلب 126 کشته داشته است که 109 تن از آنان از اهالی دو شهرک فوعه و کفریا هستند که روز جمعه از شهرهایشان در استان ادلب به خارج منتقل شدند.

او افزود با وفات تعدادی از مجروحان، تعداد قربانیان افزایش یافته است. در میان کشته شدگان، تعدادی از نیروهای امدادرسان و عناصر گروه های مخالف دیده می شوند که کاروان را همراهی می کردند. افرادی که در انتظار اعضای خانواده خود از کاروانی بودند که از شهرک های مضایا و زبدانی نزدیک دمشق می آمدند نیز در میان کشته ها هستند.

عبدالرحمن خاطرنشان کرد تعداد کشته ها به دلیل وجود صدها مجروح احتمالا افزایش خواهد یافت و آمار بالای کشته ها به دلیل نزدیکی محل انفجار به ایستگاه سوخت است.

حدود ساعت 4 عصر روز شنبه، یک انفجار انتحاری، اتوبوس هایی را که 5 هزار نفر را روز جمعه از دو شهرک شیعه نشین و طرفدار نظام فوعه و کفریا به حلی منتقل می کرد هدف حمله قرار گرفت.

202

0% ...

آخرین اخبار

سنگین‌ترین حملۀ موشکی حزب‌الله لبنان به سرزمین های اشغالی+ فیلم


آغاز تازه‌ترین موج موشک‌باران سرزمین‌های اشغالی از ایران


تبریک دفتر آیت الله سیستانی به رهبر جدید انقلاب


سردار شکارچی خبر مخفی شدن نیروی دریایی سپاه در بنادر اقتصادی را تکذیب کرد


پزشکیان: احترام ویژه‌ای برای کشورهای همسایه قائلیم اما ..


سخنگوی ارتش: بخش قابل توجهی از توان راداری و پدافندی دشمن نابود شده است


وزیر خارجه عمان: هرگز با اسرائیل وارد فرآیند عادی‌سازی روابط نخواهیم شد/جنگ علیه ایران غیر قانونی است


بقائی: اقدام اتحادیه اروپا برای تحریم ایران، غیر قانونی است


روزنامه صهیونیستی: حزب الله همچنان زنده است/ایران پیروز جنگ خواهد شد


تاکید مسکو و قاهره بر ازسرگیری تلاش‌های دیپلماتیک برای ثبات در منطقه