68 کودک در انفجار کاروان فوعه - کفریا کشته شده‌اند

يکشنبه 27 فروردين 1396
21:00
68 کودک در انفجار کاروان فوعه - کفریا کشته شده‌اند گروه موسوم به دیده بان حقوق بشر سوریه اعلام کرد تعداد کشته های انفجار انتحاری که روز شنبه اتوبوس مهاجران فوعه و کفریا را در حومه حلب هدف قرار داد، به 126 نفر رسیده است که 68 تن از آنان کودک هستند.

العالمسوریه

رامی عبدالرحمن، مدیر دیده بان حقوق بشرسوریه (نزدیک به معارضان) گفت: انفجار انتحاری در منطقه الراشدین در غرب حلب 126 کشته داشته است که 109 تن از آنان از اهالی دو شهرک فوعه و کفریا هستند که روز جمعه از شهرهایشان در استان ادلب به خارج منتقل شدند.

او افزود با وفات تعدادی از مجروحان، تعداد قربانیان افزایش یافته است. در میان کشته شدگان، تعدادی از نیروهای امدادرسان و عناصر گروه های مخالف دیده می شوند که کاروان را همراهی می کردند. افرادی که در انتظار اعضای خانواده خود از کاروانی بودند که از شهرک های مضایا و زبدانی نزدیک دمشق می آمدند نیز در میان کشته ها هستند.

عبدالرحمن خاطرنشان کرد تعداد کشته ها به دلیل وجود صدها مجروح احتمالا افزایش خواهد یافت و آمار بالای کشته ها به دلیل نزدیکی محل انفجار به ایستگاه سوخت است.

حدود ساعت 4 عصر روز شنبه، یک انفجار انتحاری، اتوبوس هایی را که 5 هزار نفر را روز جمعه از دو شهرک شیعه نشین و طرفدار نظام فوعه و کفریا به حلی منتقل می کرد هدف حمله قرار گرفت.

202

0% ...

آخرین اخبار

جزئیات غیررسمی از یادداشت تفاهم ایران و آمریکا/ مرجع مدیریت تنگه هرمز چه کشوری است؟+ فیلم


نخست‌وزیر لبنان: با تشدید تنش خطرناک و بی‌سابقه از سوی اسرائیل مواجهیم


هاکان فیدان: مذاکرات ایران و آمریکا به مرحله حساسی رسیده است


حزب‌الله لبنان: بیروت در برابر اشغالگران از نقش ایران بهره ببرد


انتقاد ساکنان شمال فلسطین اشغالی: نتانیاهو ما را مقابل حزب‌الله تنها گذاشته است


هشدار مرکز امنیت دریایی عمان به کشتی‌های حاضر در تنگه هرمز


حمله موشکی حزب‌الله به زیرساخت‌های نظامی ارتش اسرائیل


هشدار قرارگاه خاتم: شناورها فقط از مسیر تعیین شده حرکت کنند


زخمی شدن 2 نظامی لبنانی در حمله پهپادی اسرائیل به نبطیه


هگست تعویق در تحویل سلاح به تایوان به علت جنگ با ایران را رد کرد