توصیه ضد ایرانی شاهزاده سعودی به روسیه

شنبه 2 ارديبهشت 1396
07:59
توصیه ضد ایرانی شاهزاده سعودی به روسیه جانشین ولیعهد عربستان سعودی با تمجید از رئیس‌جمهور آمریکا، گفت: ریاض در تلاش است تا روسیه را هم متقاعد کند که تمام کارت‌هایش را در منطقه برای ایران خرج نکند.

العالم ـ عربستان سعودی
«محمد بن سلمان» جانشین ولیعهد و وزیر دفاع عربستان سعودی در مصاحبه با روزنامه «واشنگتن‌پست» به تمجید از «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا پرداخت.

وی در بخشی از این مصاحبه با بیان اینکه نسبت به ترامپ «بسیار خوش‌بین» است، گفت او «رئیس‌جمهوری است که آمریکا را به مسیر درست بازمی‌گرداند.»

بن سلمان افزود: «هنوز 100 روز از دولت ترامپ نگذشته، اما او تمام اتحادهای ایالات متحده با متحدین معمولش را احیا کرده است.»

او در مورد اینکه چرا عربستان تلاش کرده روابط خود با روسیه را نیز بهبود بخشد، گفت: «هدف اصلی این است که روسیه تمام کارت‌هایش را در منطقه خرج ایران نکند.»

به گزارش فارس، این شاهزاده بانفوذ سعودی افزود: ریاض برای متقاعد کردن روسیه، اخیرا «سیاست‌های نفتی» خود را با مسکو هماهنگ می‌کند و این می‌تواند «مهم‌ترین توافق اقتصادی برای روسیه معاصر باشد.»

بن سلمان در بخش‌های دیگر این مصاحبه به تشریح طرح‌هایش برای مدرن کردن اقتصاد و جامعه این کشور پرداخته و گفته که مردم عربستان به دنبال وضعیت کنونی هستند.

0% ...

آخرین اخبار

حمایت قاطع سازمان همکاری شانگهای از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی


پوتین: مدل توسعه‌ غرب برای چپاول جهان بود


استارمر بار دیگر به شوک اقتصادی جنگ علیه ایران اعتراف کرد


زینب دشتی، مجری تلویزیون کویت، به سه سال زندان محکوم شد+فیلم


تداوم رویکرد فشار حداکثری؛ تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران


وزیر دفاع پیشین آمریکا: جنگ علیه ایران به ویتنامی برای ترامپ تبدیل شده است


دیدار وزیر کشور ایران و وزیر داخلی فدراسیون روسیه؛ انتقاد از استاندارهای دوگانه غرب


ورود دو وزیر تندروی اسرائیلی به ایرلند ممنوع شد


مخالفت قاطع لبنانی‌ها با بیانیه سه جانبه: درخواست‌ها برای توقف مذاکرات وپایبندی به مقاومت


یک کشته و ۳ زخمی بر اثر تیراندازی در مراسم فارغ التحصیلی در آمریکا