توضیح روسیه دربارۀ فعالیت‌های ارتش نزدیک کره شمالی

شنبه 2 ارديبهشت 1396
12:33
توضیح روسیه دربارۀ فعالیت‌های ارتش نزدیک  کره شمالی ارتش روسیه به تازگی تجهیزاتی را به دورترین نقطۀ شرقی خاک خود اعزام کرده است که این امر سؤالاتی را در اذهان ایجاد کرده است.

العالم آسیا

فرانتس کلینتسِویچ معاون اول رئیس کمیسیون دفاعی شورای فدرال (شورای اعلای پارلمان) روسیه اعلام کرد : تجهیزات نظامی روسیه برای مشارکت در رزمایش به خاور دور فرستاده شده است و این رزمایش ارتباطی به تحولات شبه جزیره کره ندارد .   
کلینتسویچ امروز جمعه در مصاحبه با خبرگزاری اسپوتنیک گفت : تجهیزات نظامی در راستای رزمایش ها به سراسر خاک روسیه فرستاده می شود و هدف از این نقل و انتقالات فقط برگزاری رزمایش است.
کلینتسویچ افزود : ادعای ارتباط تحرکات نظامی روسیه با احتمال حملۀ آمریکا به کره شمالی بی اصل و اساس است و چنین ادعائی که رسانه های انگلیسی تبلیغ می کنند ، برای روسیه قابل قبول نیست.
معاون اول رئیس کمیسیون دفاعی شورای فدرال روسیه اعلام کرد : روسیه پیوسته اوضاع شبه جزیره کره را پیگیری می کند.
روزنامه دیلی میل چندی پیش نوشته بود : ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه نیروها و تجهیزات نظامی بیشتری به مرزهای خود با کره شمالی اعزام می کند تا اگر آمریکا به کره شمالی حملۀ موشکی کرد ، مانع ورود آوارگان و پناهجویان به خاک کشورش بشود.
دیلی میل افزود : چین نیز 150 هزار نیروی نظامی خود را به سوی مرزهایش با کره شمالی اعزام کرده است.

214

0% ...

آخرین اخبار

زینب دشتی، مجری تلویزیون کویت، به سه سال زندان محکوم شد+فیلم


تداوم رویکرد فشار حداکثری؛ تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران


وزیر دفاع پیشین آمریکا: جنگ علیه ایران به ویتنامی برای ترامپ تبدیل شده است


دیدار وزیر کشور ایران و وزیر داخلی فدراسیون روسیه؛ انتقاد از استاندارهای دوگانه غرب


ورود دو وزیر تندروی اسرائیلی به ایرلند ممنوع شد


مخالفت قاطع لبنانی‌ها با بیانیه سه جانبه: درخواست‌ها برای توقف مذاکرات وپایبندی به مقاومت


یک کشته و ۳ زخمی بر اثر تیراندازی در مراسم فارغ التحصیلی در آمریکا


ناوشکن‌های آمریکا با شلیک اخطار ارتش، دریای عمان را به سمت اقیانوس هند ترک کردند


ادامه حملات بی امان مقاومت اسلامی لبنان به مواضع نظامیان صهیونیست در جنوب این کشور


حزب‌الله: اتهام زنی دشمنان مبنی برهدف گیری نیروهای یونیفل در دبین توسط نیروهای مقاومت،  دروغی بی‌اساس و آشکار است