کشورهای خاورمیانه در پی کشف ذخایر آب در فضا!

دوشنبه 4 ارديبهشت 1396
15:13
کشورهای خاورمیانه در پی کشف ذخایر آب در فضا! به گفته یک تحلیلگر، کشورهای ثروتمند نفتی در خاورمیانه برای ساخت فضاپیما با یکدیگر رقابت می کنند. هدف آنها دستیابی به ذخایر آب و استخراج فلزات گرانبها از سیارات دیگر است.

العالم-آسیا
به گزارش بلومبرگ، طبق گفته تام جیمز، یکی از تحلیلگران برتر در حوزه  انرژی، تا ۵ سال دیگر شرکت های بزرگ نفتی در خاورماینه ثروت کلان خود را صرف معدن یابی در فضا می کنند.

او در این باره می گوید: اکنون شرکت های نفتی روی تسلط برمنابع آبی در سیاره های دیگر تمرکز کرده اند.   ارزش آب در فضا به اندازه نفت در زمین خواهد بود. کشورهای خاورمیانه هر روز میزان سرمایه گذاری خود را افزایش می دهند. این بخشی از فرایند گذر از اقتصاد نفتی در این کشور ها به حساب می  آید.

به اعتقاد این کارشناس روزی خواهد رسید که منابع آب در فضا ارزش زیادی بیابند. می توان از آن به عنوان منبع انرژی در فضا استفاده کرد یا حتی با تجزیه آن به هیدروژن و اکسیژن آن را به عنوان سوخت به کار برد.

طی سال های اخیر ناسا کشف کرد بسیاری از سیاره ها در منظومه شمسی و فراتر از آن منابع عظیم آبی در اختیار دارند. در همین راستا عربستان سعودی و امارات متحده عربی از هم کنون مشغول ارائه برنامه های فضایی خود هستند.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


بقائی: با هر جنایت ایرانیان را در دفاع از میهنشان منسجم‌تر می‌کنید


اربعین حسینی، جلوه‌ای از وحدت جهان اسلام در خاک عراق + ویدئو


اربعین حسینی در ایران: تجدید پیمانِ استقامت و مقاومت


سرلشکر عبداللهی: روی تابوت و تجهیزات جدید آمریکایی می‌ایستیم


یورش آرش‌های ارتش به مراکز و پایگاه‌ آمریکا در بحرین