جنایت شرم‌آور داعش علیه زنان و کودکان موصل

سه شنبه 5 ارديبهشت 1396
19:54
جنایت شرم‌آور داعش علیه زنان و کودکان موصل ستاد اطلاع رسانی جنگی عراق اعلام کرد گروه تروریستی داعش جنایت جدیدی را علیه شهروندانی مرتکب شده است که قصد دارد از آنها به عنوان سپر انسانی در مناطق تحت اشغال خود در کرانه راست موصل استفاده کند.

العالم - عراق

ستاد اطلاع رسانی جنگی عراق با صدور بیانیه ای که نسخه ای از آن به خبرگزاری "اسپوتنیک" رسید گفت که گروه تروریستی داعش همچنان به جنایات فجیع خود علیه غیر نظامیان ادامه می دهد. این گروه تروریستی صبح دیروز دوشنبه 24 آوریل 2017 جنایت فجیعی را در یکی از مناطق قدیمی موصل در مرکز این شهر در کرانه راست آن مرتکب شد.
در این بیانیه آمده است عناصر داعش با پوشیدن لباس پلیس مرکزی عراق به منظور فریب مردم، مردمی را که با شادی و خوشحالی به استقبال آنها امده بودند به گلوله بسته و زنان و کودکان بسیاری را قتل عام کرد.
در این بیانیه تصریح شده است که مناطقی که این جنایت در آنها رخ داده هنوز در اشغال گروه تروریستی داعش هستند.
208

 

0% ...

آخرین اخبار

حضور هیئت دیپلماتیک عمانی در تهران


تشدید تنش‌ها در کرانهٔ باختری و ناکامی آمریکا در برابر ایران


گزارش میدانی العالم از انسجام جبهه داخلی ایران


گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و عمان


تشییع دانش اموزان مینابی صحنه ای غم انگیز و تکان دهنده  


به ازای شهادت هر ایرانی، به درک واصل شدن یک آمریکایی


بیانیه حزب‌الله درباره کشتار جنایتکارانه رژیم صهیونیستی در روستای «تل» در جنوب نابلس


ذخایر موشکی و پهپادی ایران چندین برابر میزان مورد نیاز برای مقابله با آمریکاست+فیلم


دیدار وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و بلاروس در حاشیه نشست وزیران امور خارجه سازمان همکاری شانگهای


دریادار بمانی: نداجا با قدرت راه شهدا را ادامه می‌دهد