ایوانکا ترامپ این «کلمه» را دوست ندارد

چهارشنبه 6 ارديبهشت 1396
05:00
ایوانکا ترامپ این «کلمه» را دوست ندارد ایوانکا ترامپ، دختر رئیس جمهور آمریکا، که در اولین سفر خارجی خود، به عنوان عضو هیأتی رسمی، به آلمان سفر کرده است، تأکید کرد عناوین جنجالی روزنامه ها دربارۀ او چندان اهمیت ندارند.

العالم – آمریکا
ایوانکا ترامپ در مصاحبه با شبکۀ «ان بی سی» در پاسخ به پرسشی دربارۀ تیتر یک روزنامۀ آلمانی که او را «مشاور اول» پدرش و «شریک صادق» او توصیف کرده بود گفت: «کلمۀ شریک را دوست ندارم؛ چون در این باره درست نیست».
ایوانکا ترامپ که به عنوان مشاور غیر رسمی پدرش در تیم او فعالیت می کند، افزود یکی از ویژگی های ستودنی پدرش آنست که به شنیدن حرف مردمی که دیدگاه های متفاوت دارند، علاقه مند است. ایوانکا تأکید کرد این چیزیست که به ندرت در افراد وجود دارد.
ایوانکا ترامپ با دعوت آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان، برای شرکت در نشست زنان گروه بیست به آلمان سفر کرده است.
 

0% ...

آخرین اخبار

چین : بیایید آتش‌بس ایران و آمریکا را تضعیف نکنیم


رایزنی وزیران امور خارجه ایران و عمان درباره مذاکرات اسلام آباد


تنش بین آمریکا و اقلیم کردستان عراق در پی تسلیح برخی گروه‌های ضدایرانی


تلاش برلین برای پایان دادن جنگ علیه ایران


پزشکیان بی‌احترامی ترامپ به پاپ را محکوم کرد


ناتو در طرح ترامپ علیه تنگه هرمز شرکت نمی‌کند


ایران هرگز از برنامه هسته‌ای خود دست نخواهد کشید


آسوشیتدپرس: احتمالا تنگه باب‌المندب با محاصره بنادر ایران مختل می‌شود


وزیر دفاع پاکستان از احتمال برگزاری دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا خبر داد


نیویورک تایمز: پیشتازی چین و روسیه در تولید سیستم‌های نظامی مبتنی بر هوش مصنوعی از آمریکا