توضیح کرملین دربارۀ «تغییر موضع پوتین در قبال اسد»

چهارشنبه 6 ارديبهشت 1396
17:04
توضیح کرملین دربارۀ «تغییر موضع پوتین در قبال اسد» دیمیتری پسکوف، سخنگوی ریاست جمهوری روسیه، عصر چهارشنبه، توضیح داد که پوتین مدافع اسد نیست بلکه مدافع قانون بین المللی است.

العالم اروپا
به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک روسیه، دیمیتری پسکوف گفت: «موضع پوتین در قبال اسد تغییر نکرده است. این صحبت که رئیس جمهوری روسیه مدافع بشار اسد است، درست نیست. پوتین مدافع قانون بین المللی است».
پسکوف در توضیح صحیت های اردوغان که گفته بود کرملین آمادۀ متوقف کردن حمایت گسترده از اسد است، گفت: «موضع روسیه و پوتین در قبال اسد تغییر نکرده است».
او افزود: «این صحبت که پوتین مدافع اسد نیست، حرف تازه ای نیست. این حرف نخستین بار در گفتگوی پوتین با اردوغان مطرح نشده است. پوتین پیش از آن هم در چندین مصاحبه این حرف را زده بود».
سخنگوی کرملین اضافه کرد: «پوتین معتقد است آینده سوریه توسط آنکارا، واشنگتن یا پاریس تعیین نمی شود. فقط مردم سوریه می توانند سرنوشت کشورشان را تعیین کنند. پوتین مدافع این نگاه است و هیچ تغییری در این نگرش او ایجاد نشده است».
اردوغان، سه شنبه، در گفتگو با خبرگزاری رویترز مدعی شده بود که موضع روسیه در قبال اسد اندکی تغییر کرده و او این تغییر را احساس می کند.
 

0% ...

آخرین اخبار

رد اتهام‌زنی بی‌مبنای کره‌جنوبی علیه ایران/هشدار سفیر درباره عملیات پرچم دروغین


عبور ۲۳ فروند کشتی از تنگه هرمز با هماهنگی نیروی دریایی سپاه در شبانه روز گذشته


جنگ علیه ایران، پنتاگون را فرسوده و آمادگی ارتش آمریکا را کاهش داده است +فیلم


تاکید تهران و اسلام آباد بر تقویت مناسبات اقتصادی و حمایت از روندهای دیپلماتیک


ایران در آماده‌باش کامل؛ ترامپ در منگنه عقب‌نشینی و فشار داخلی + فیلم


گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه در باره خاتمه جنگ


ترامپ ادعاهای خود را درباره توافق احتمالی با ایران تکرار کرد/ به زودی برای پایان دادن به درگیری به توافق خواهیم رسید/ گاف تازه ترامپ/ ترامپ عمان را هم تهدید کرد


عراقچی با وزیر امور خارجه نیوزلند گفت‌وگو کرد


رسانه‌های عبری: خلع سلاح حزب‌الله هدفی غیرواقع‌بینانه است


تلفات اسرائیل در لبنان/ تداوم بمباران شدید جنوب لبنان/ هشدار صهیونیست‌ها برای تخلیه شهر «صور»