تاثیر برجام برروابط ایران و لهستان

پنج‌شنبه 7 ارديبهشت 1396
01:00
تاثیر برجام برروابط ایران و لهستان معاون وزیر خارجه لهستان: برجام گشایش بزرگی در ازسرگیری و گسترش همکاری های ایران و لهستان ایجاد کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، خانم "یوآننا ورونتسکا " روز چهارشنبه در دیدار با مجید تخت روانچی معاون اروپا و آمریکای وزارت امور خارجه ضمن اظهار رضایت از عملکرد روابط دو کشور طی سالهای اخیر و امیدواری به توسعه و ارتقای مناسبات در آینده، اعلام داشت: روابط ایران و لهستان بیش از ۵۰۰ سال قدمت دارد و همواره دوستانه بوده است.

ورونتسکا افزود: لهستانی ها از ایران بخاطر پناه دادن و پذیرائی از آوارگان لهستانی در جنگ جهانی دوم خاطره و تصویر مثبت و خوبی دارند. برای گسترش همکاریها و تعاملات همه جانبه با ایران اهمیت زیادی قائل هستیم و طی دو سال اخیر شاهد پویائی و تبادل هیاتها در سطوح و زمینه های مختلف بوده ایم.

وی گفت : برای برجام که گشایش بزرگی را در راستای از سرگیری و گسترش همکاریها فراهم کرده است اهمیت زیادی قائلیم و شرکتهای لهستانی مشتاق به همکاری با ایران هستند.

معاون وزیر خارجه لهستان تاکید کرد: در راستای تسهیل و پیشبرد بهتر همکاریهای اقتصادی و تجاری، اقدام به تاسیس دفتر تجاری در تهران نموده ایم. دو کشور از ظرفیتها و قابلیتهای زیادی برای ایجاد و گسترش همکاریها در زمینه انرژی، نفت و گاز، مواد غذائی، پزشکی هسته ای، انرژی سبز، زیست محیطی، حمل و نقل دریائی، کشتی سازی، علمی و تحقیقاتی، تبادل استاد و دانشجو و فرهنگی برخوردار هستند و برقراری پرواز مستقیم میان دو کشور مورد تشویق و حمایت ماست. وی با حمایت از ارائه تسهیلات بانکی و مالی برای فعالیت شرکتها گفت برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی می تواند در جهت گسترش روابط موثر باشد.

تخت روانچی معاون اروپا و آمریکای وزارت امور خارجه که به دعوت معاون وزارت امور خارجه لهستان و در چارچوب رایزنی های سیاسی به ورشو سفر کرده است ، در این دیدار با ‌اشاره به روابط خوب دو کشور اظهار داشت: ایران برای همکاری با لهستان محدویتی قائل نیست و آماده همکاریهای متنوع با لهستان در زمینه های مختلف می باشد.

وی افزود: طی سالهای اخیر، شاهد افزایش تبادل هیاتها اعم از سیاسی، پارلمانی، اقتصادی، فرهنگی و علمی میان دو کشور بوده ایم و بعد از برجام، شرایط برای همکاری بیشتر و جدی تر شده است.

در این ملاقات طرفین ضمن تبادل نظر در خصوص آخرین تحولات و بحرانهای منطقه ای مخصوصا بحران سوریه و یمن، بر ضرورت تداوم رایزنی ها جهت یافتن راه حلهای سیاسی و دیپلماتیک و ارائه کمکهای انسادوستانه تاکید کردند.

معاون وزارت خارجه کشورمان در ادامه حضور در ورشو، با معاونین مجلس نمایندگان و مجلس سنای لهستان نیز ملاقات کرد.

0% ...

آخرین اخبار

نهاد مدیریت آبراه خلیج فارس: مسئولیت هر حادثه‌ای خارج از مسیرهای اعلامی متوجه مالکان کشتی‌هاست


برگزاری آیین شام غریبان در جوار مقتل قائد شهید انقلاب


عراقچی: ایران و عمان چارچوب اداره آینده تنگه هرمز را تعیین می‌کنند


شیخ نعیم قاسم: مقاومت لبنان جهان را شگفت زده کرده است


قالیباف: ملت ایران با ایستادگی خود، محاسبات آمریکا را به شکست کشاند


غریب‌آبادی: ایتالیا و رومانی در تجاوز به ایران مسئولیت بین‌المللی دارند


واکنش فعالان مجازی به مذاکرات سوئیس؛ تثبیت جایگاه ایران به عنوان یک قدرت منطقه‌ای


پیام تسلیت پزشکیان به دولت و ملت ونزوئلا در پی زلزله اخیر


رهبر انصارالله: در هر جنگ جدیدی در غزه، در کنار مقاومت خواهیم بود/ آمریکا و اسرائیل «شر مطلق» هستند


ایتالیا به‌طور رسمی استفاده از خاکش علیه ایران راتکذیب کند


پربیننده ترین خبرها

نیروی دریای سپاه: عبور ایمن از تنگه هرمز فقط از مسیرهای اعلامی ایران ممکن است/ با شناورهای متخلف برخورد خواهد شد


بقائی: ناتو باید برای همدستی با آمریکا-اسراییل در ارتکاب جنایت علیه ایران پاسخگو باشد


بقائی: اظهارات متناقض آمریکایی ها درباره یادداشت تفاهم از بدگمانی ایرانیان نمی کاهد


اعلام وضعیت اضطراری در ونزوئلا به دنبال ۲ زلزله قدرتمند/برآورد اولیه تعداد قربانیان بین ۱۰ تا ۱۰۰ هزار نفر+ فیلم


تغییرات راهبردی جدید در منطقه در راه است/ کاهش برتری اسرائیل با ظهور اقتدار ایران


ادعای ترامپ: خاورمیانه در پی توافق «تاریخی» با ایران برای نخستین بار شاهد صلح خواهد بود


گزارش العالم از عزاداری عاشورایی مردم نبطیه لبنان در سایه تهدیدات اشغالگران+ فیلم


پزشکیان: امام حسین(ع) به ما آموخت نه ظلم کنیم، نه ظلم بپذیریم و نه مقابلش سکوت کنیم


کشته و زخمی شدن 2 نظامی صهیونیست در جنوب لبنان


ادامه کاهش قیمت نفت برنت به ۷۲ دلار


زنگ خطر کاهش کمک ها به غزه به صدا درآمد