نرخ افزایش حقوق بازنشستگان اعلام شد

پنج‌شنبه 7 ارديبهشت 1396
12:49
نرخ افزایش حقوق بازنشستگان اعلام شد وزیر رفاه گفت: افزایش حقوق بازنشستگان کشوری از فروردین ماه و بازنشستگان تأمین اجتماعی از اردیبهشت ماه اعمال می‌شود.

علی ربیعی افزایش حداقل حقوق مستمری بگیران و بازنشستگان تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی را امسال 14.5 درصد اعلام کرد و گفت: برای اینکه دستمزدها ترمیم شود، برنامه ریزی می کنیم تا برای حداقل بگیرها تصمیم خوبی اتخاذ شود.

وی ادامه داد: برای بازنشستگان کشوری و لشگری 34 هزار میلیارد ریال( ٣٤٠٠ میلیارد تومان ) تامین اعتبار شده است.

وزیر رفاه افزود: حقوق بازنشستگان کشوری که کمتر از 21 میلیون ریال( 2.1 میلیون تومان) دریافتی دارند، به شکل پلکانی افزایش می یابد. حداقل حقوق یک بازنشسته کشوری که با 30 روز بازنشسته شده است کمتر از یازده میلیون و 500 هزار ریال( یک میلیون و 15٠ هزار تومان) نیست که این رقم نسبت به سال گذشته قابل توجه است.

ربیعی ادامه داد: افزایش حقوق بازنشستگان کشوری که بالای 21 میلیون ریال دریافتی دارند ١٠ درصد است.

وی با بیان اینکه حداقل حقوق بازنشستگان کشوری یک میلیون و ۱۵۰ هزار تومان است گفت: با برنامه ریزی انجام شده حداقل مستمری بازنشستگان و مستمری بگیران تحت پوشش تامین اجتماعی 14.5 درصد برای سال جاری به طور قطعی افزایش می‌یابد.

وزیر رفاه افزود: افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی با دریافتی بالا کمتر از ١٢ درصد نیست.

ربیعی گفت: افزایش حقوق بازنشستگان کشوری از فروردین ماه و بازنشستگان تامین اجتماعی از اردیبهشت ماه اعمال می شود. در صورت تامین مالی امکان اعمال افزایش حقوق برای بازنشستگان تامین اجتماعی از فروردین ماه نیز وجود دارد.

0% ...

آخرین اخبار

امارات از اوپک و اوپک‌پلاس خارج می‌شود


عبور از تنگه هرمز پس از پایان جنگ با قوانین ایران


سفر رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ به ایران


«میناب ۱۶۸» نام کاروان تیم ملی فوتبال در جام جهانی


ارتش صهیونیستی دستور تخلیه ۱۶ منطقه در جنوب لبنان را داد


کاآرمدا برای قطع وابستگی به آمریکا صندوق ثروت ملی ایجاد می‌کند


معاریو: شکست تلخی از حزب‌الله خوردیم/ جبهه شمالی زیر آتش رها شده است


مبنای کسر حق‌بیمه از ابتدای سال 1405 ابلاغ شد


اقدام جنجالی دولت چین علیه غول فناوری آمریکا


افشای اطلاعات 2379 تفنگدار آمریکایی مستقر در خلیج فارس