استقرار نظامیان آمریکایی در مرز ترکیه و سوریه

شنبه 9 ارديبهشت 1396
20:42
استقرار نظامیان آمریکایی در مرز ترکیه و سوریه یک منبع وابسته به یگان های حمایت از کردها از آغاز استقرار نظامیان آمریکایی درامتداد مرزهای ترکیه و سوریه خبر داد.

العالم سوریه

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک روسیه، منبع یاد شده افزود که استقرار خودروهای نظامیان آمریکایی درامتداد مرزهای ترکیه و سوریه از شهر عین العرب (کوبانی) تا قامشلی آغاز شده است.

منبع یاد شده افزود که آمریکا تلاش می کند تا از درگیری میان نیروهای مسلح ترکیه و نیروهای کُرد جلوگیری کند.

نماینده یگان های حمایت از کردها که خواست نامش فاش نشود، ضمن تایید استقرار خودروها و نظامیان آمریکایی در شهرهای مرزی گفت : به منظور جلوگیری از حملات ترکیه به نیروهای کرد، این اقدامات را با طرف آمریکایی بررسی کردیم.

وی افزود : ما به آمریکا اعلام کردیم درصورتیکه ترکیه بار دیگر به ما حمله کند، ما هرگز در عملیات آزادسازی الرقه مشارکت نخواهیم کرد و همه نیروهای خود را به مرزها منتقل خواهیم کرد وطرف آمریکایی نیز به ما قول داد که تدابیر لازم را برای جلوگیری از حمله به ما اتخاذ خواهد کرد.

شایان ذکر است که در سه روز گذشته، درگیری های شدید میان نظامیان ترک و یگان های حمایت از کردها در مرزهای ترکیه و سوریه نزدیک منطقه جیلان بینار روی داد.


215

 

0% ...

آخرین اخبار

انفجارهای شدید جیزان عربستان را لرزاند + فیلم


انفجارهای شدید در ناوگان پنجم آمریکا در بحرین


هدف قرارگرفتن یک کشتی عربستان در دریای سرخ


حضور هیئت دیپلماتیک عمانی در تهران


تشدید تنش‌ها در کرانهٔ باختری و ناکامی آمریکا در برابر ایران


گزارش میدانی العالم از انسجام جبهه داخلی ایران


گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و عمان


تشییع دانش اموزان مینابی صحنه ای غم انگیز و تکان دهنده  


به ازای شهادت هر ایرانی، به درک واصل شدن یک آمریکایی


بیانیه حزب‌الله درباره کشتار جنایتکارانه رژیم صهیونیستی در روستای «تل» در جنوب نابلس