روسیه: آمریکا برای حملات برق‌آسا آماده می‌شود

يکشنبه 10 ارديبهشت 1396
23:52
روسیه: آمریکا برای حملات برق‌آسا آماده می‌شود معاون اول رئیس اداره مرکزی عملیات؛ در ستاد کل ارتش روسیه، گفت پنتاگون به ساخت سامانه های تهاجمی جدیدی روی آورده است.

العالم - آمریکا

سرلشکر ویکتور بوزنیخر در کنفرانس دفاعی در مسکو گفت: آمریکا قصد دارد سلاح جدیدی بسازد که برای حمله برق آسای غیرهسته ای به کار می رود و ظرف یک ساعت از لحظه تصمیم گیری برای شلیک، هر هدفی را در هر موقعیتی روی کره زمین منهدم می کند.

موشک های فراصوت اساس عملکرد این سلاح خواهد بود زیرا موشک های بالستیک قاره پیما برای انجام مأموریت مناسب نیستند.

وی افزود: ارتش آمریکا آغاز سال 2020 سامانه هایی بهتر از این سلاح را دریافت خواهند کرد. ایده حملات برق آسا به هر نقطه از کره زمین و گام گذاشتن در راه عملی کردن آن می توانند مانعی در برابر کاهش تسلیحات هسته ای باشند.

0% ...

آخرین اخبار

ورود دو وزیر تندروی اسرائیلی به ایرلند ممنوع شد


مخالفت قاطع لبنانی‌ها با بیانیه سه جانبه: درخواست‌ها برای توقف مذاکرات وپایبندی به مقاومت


یک کشته و ۳ زخمی بر اثر تیراندازی در مراسم فارغ التحصیلی در آمریکا


ناوشکن‌های آمریکا با شلیک اخطار ارتش، دریای عمان را به سمت اقیانوس هند ترک کردند


ادامه حملات بی امان مقاومت اسلامی لبنان به مواضع نظامیان صهیونیست در جنوب این کشور


حزب‌الله: اتهام زنی دشمنان مبنی برهدف گیری نیروهای یونیفل در دبین توسط نیروهای مقاومت،  دروغی بی‌اساس و آشکار است


موافقت رهبر معظم انقلاب با عفو یا تخفیف و تبدیل مجازات بیش از دو هزار محکوم قضایی


دیدار مومنی با همتای تاجیکستانی


روسیه: پرهیز از نظامی‌گری لازمه گفت‌وگو بین تهران و واشنگتن است


عراقچی: جهان از توانایی ایران در پاسخ فوری شگفت‌زده شده است