حضور بی‌سابقه بوتفلیقه درمقابل رسانه‌ها +ویدیو

جمعه 15 ارديبهشت 1396
08:35
رئیس جمهور الجزایر برای نخستین بار مقابل رسانه های غیر دولتی حضور یافت و رأی خود را به صندوق انداخت.

العالم - آفریقا

عبدالعزیز بوتفلیقه روز پنج شنبه تحت تدابیر شدید امنیتی به مدرسه البشیر در پایتخت الجزایر رفت و رأی خود را به صندوق انداخت.

انتخابات پارلمانی الجزایر دیروز برگزار شد.

روسیا الیوم گزارش داد، رئیس جمهور الجزایر برای نخستین بار اجازه داد رسانه های غیر دولتی رأی دادن بوتفلیقه را پوشش دهند، این درحالی است که قبلا فقط تلویزیون دولتی در این مراسم حضور می یافت.

بوتفلیقه به خبرنگاران و تصویربرداران اجازه داد به او نزدیک شوند و به همراهان و محافظانش دستور داد راه را برای نزدیک شدن خبرنگاران به او باز کنند.

0% ...

آخرین اخبار

اینفوگرافی | مجلسِ تحوّل‌آفرین و آینده‌ساز/ مروری بر اولویت‌های مجلس شورای اسلامی


نیویورک تایمز: تخلیه ذخایر نفت جهان، فشار بر ترامپ برای دستیابی به توافق با ایران را افزایش داده است


عراقچی: وظیفه دیپلماسی، تثبیت دستاوردهای میدان است


۱۲ کشته و زخمی بر اثر تیراندازی در آمریکا


قالیباف: بدون هیچ بهانه‌ای باید به تعهداتی که داده شده عمل شود


بیش از ۲۴ هزار حاجی به میهن بازگشتند


محدودیت ورود اسموتریچ و بن‌گویر به اروپا؛ پیامد افزایش شهرک‌سازی و خشونت شهرک‌نشینان


بقائی: جلسه نهادهای ذی‌ربط برای بررسی متن پیش نویس تفاهم اولیه در حال برگزاری است


امنیت ترکیه از حلب و بیروت آغاز می‌شود... آیا این هشدارها به گامی عملی علیه رژیم صهیونیستی تبدیل خواهد شد؟


نخست‌وزیر پاکستان: یک متن مورد توافق میان ایران و آمریکا حاصل شده است