موضع آمریکا درباره نشست آستانه از زبان لاوروف

شنبه 16 ارديبهشت 1396
17:21
موضع آمریکا درباره نشست آستانه از زبان لاوروف وزیر خارجه روسیه از استقبال آمریکا از نتایج نشست اخیر آستانه درباره سوریه خبر داد.

العالم سوریه

"سرگئی لاوروف" وزیر امور خارجه روسیه امروز شنبه با اشاره به استقبال آمریکا از نتایج نشست آخیر آستانه درباره بحران سوریه، خاطرنشان کرد که این استقبال اتفاقی نبوده زیرا توافق های حاصل شده در نشست آستانه درباره مناطق بحرانی سوریه، در واقع در طرح های پیشنهادی سابق آمریکا درباره سوریه نیز مطرح شده بود.

بنا به اعلام خبرگزاری اسپوتنیک، وی تاکید کرد که آمریکا اوایل سال جاری میلادی برای فراهم کردن شرایط حمایت از شهروندان سوری، توقف خشونت در مناطق متشنج و کانون درگیری میان نیروهای ارتش و مخالفان سوریه را مطرح کرد؛ بنابراین، غیرمنتظره نیست که آمریکا از نتایج نشست آستانه به ویژه ایجاد مناطق امن در سوریه، استقبال کرده است.

خاطرنشان می شود که روسیه، ترکیه و ایران در نشست اخیر آستانه درباره سوریه که سوم و چهارم ماه مه برگزار شد، توافقنامه ای درباره ایجاد 4 منطقه امن در سوریه امضا کردند و قرار شد سه کشور ضامن آتش بس در این مناطق باشند.

213

0% ...

آخرین اخبار

گفت‌وگوی وزرای خارجه قطر و عربستان در مورد کاهش تنش در منطقه


۹ هزار مگاوات به ظرفیت برق کشور افزوده شد


خداحافظ آقای هزار چهره سینمای ایران


نماینده مجلس شورای اسلامی: ادامه توافق منوط به پایبندی آمریکا به تعهداتش است


سخنگوی ارتش: آمریکا دچار استیصال و فرسایش درتصمیم‌گیری راهبردی شده است


هاآرتص: نتانیاهو در تاریخ به‌عنوان بدترین نخست‌وزیر اسرائیل ثبت خواهد شد


فهرست خسارات سنگین آمریکا در پی حملات ایران


گفت‌وگوهای فنی ایران-عمان درباره تنگه هرمز


حمله عربستان سعودی به کارخانه های داروسازی در یمن


بردسیر با زلزله ۴.۶ ریشتری از خواب پرید