بیوگرافی جالب بانوی اول فرانسه؛

همسر رییس جمهور جوان فرانسه؛ مادربزرگ 7 نوه

دوشنبه 18 ارديبهشت 1396
08:23
همسر رییس جمهور جوان فرانسه؛ مادربزرگ 7 نوه امانوئل ماکرون یکشنبه شب به‌عنوان رئیس جمهور جدید فرانسه معرفی شد، او علاوه بر اینکه جوانترین رئیس جمهور این کشور است، همسری دارد که بسیار مورد توجه رسانه‌ها قرار گرفته است.

العالم ـ اروپا
امانوئل ماکرون با 39 سال سن جوانترین رئیس جمهور فرانسه در تاریخ این کشور است. اما این تنها نکته جالب در مورد وی نیست. منتخب فرانسوی‌ها همسری دارد که 25 سال از خودش بزرگتر است.

بریژیت نام همسر اوست که زمانی معلم ادبیات او در دبیرستان بوده است. وقتی امانوئل ماکرون 15 سال داشت به معلمش علاقه‌مند شد. خانواده‌اش با این رابطه مخالف بودند و حتی به بریژیت چندین بار تذکر دادند که از فرزندشان دوری کند اما رابطه آنها همچنان ادامه یافت تا اینکه در سال 2007 رسما با هم ازدواج کردند.

در آن زمان معلم ادبیات ماکرون همسر و سه فرزند داشت اما به خاطر ماکرون از همسرش جدا شد. تنها پسر او به نام سباستین 2 سال از ماکرون بزرگتر است. فرزند دومش همسن ماکرون است و در هنگام آشنایی مادرش با وی همکلاس او بوده است. دختر کوچک بریژیت هم 30 سال دارد و به عنوان یک وکیل در فعالیتهای تبلیغاتی ماکرون نقش زیادی داشت.

حالا که ماکرون در انتخابات پیروز شده بریژیت بانوی اول فرانسه لقب خواهد گرفت. او حساسیت زیادی روی همسرش دارد و همه جا او را همراهی می‌کند. در دوران وزارت ماکرون این همسرش بود که برنامه‌های ملاقاتش را تنظیم و در جلساتش به همراه او شرکت می‌کرد.

خانواده همسر ماکرون متمول بودند. آنها شش خواهر و برادر بودند که بریژیت کوچکترین آنها بود. کارخانه شکلات‌سازی پدرش در شمال فرانسه بسیار معروف بود. این کارخانه اکنون توسط یکی از نوه‌های بریژیت اداره می‌شود. همسر ماکرون مادربزرگ 7 نوه است. آنها پس از ازدواج تصمیم گرفتند بچه‌دار نشوند. حالا می‌توان گفت پس از ساركوزى که با مدل ايتاليايى ازدواج كرد که از خودش 10 سانت بلندتر بود، اولاند که با بانوى اول صرفا دوست بود و ازدواج نكرد! حالا ماكرون با 25 سال فاصله سنی با همسرش، در کاخ الیزه خبرساز شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان

0% ...

آخرین اخبار

اصابت حمله موشكي ايران به ٥ هواپيماي سوخت رسان امريكا در عربستان


موج ۴۸ عملیات وعده صادق ۴ با رمز مبارک یا قمربنی هاشم (ع)


جلالی: زمان نقش‌آفرینی بریکس و شانگهای در توقف تجاوز به ایران فرارسیده است


سخنگوی قرارگاه خاتم الانبیا(ص): در هر نقطه‌ای از منطقه باشید زیر آتش و آوار دفن خواهید شد


سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس: هیمنه شیطان بزرگ را شکسته‌ایم


نامه مهم آیت الله اعرافی به پاپ رهبر کاتولیک‌های جهان


موج چهل و ششم عملیات وعده صادق ۴


ابوعبیده: حملات موشکی ایران به تل‌آویو دل‌های آزادگان را روشن کرد


موج 47 عملیات وعده صادق با رمز یا رسول‌الله


تأکید آیت‌الله نوری همدانی بر حمایت همه جانبه از مقام معظم رهبری