پاسخ «نظامی» چین به تهدید علیه «امنیت ملی» خود

سه شنبه 19 ارديبهشت 1396
22:20
پاسخ «نظامی» چین به تهدید علیه «امنیت ملی» خود چند ساعت پس از انتخابات کره جنوبی و در وضعیت بحرانی شبه جزیره کره، وزارت دفاع چین اعلام کرد که به تازگی یک موشک هدایت شوندۀ جدید را در دریای شمال شرقی آزمایش کرده است.

العالم - آسیا

 وزارت دفاع چین امروز سه شنبه در بیانیه ای اعلام کرد: هدف از آزمایش موشک جدید در دریای بوهای افزایش توانمندی رزمی نیروهای مسلح و نشان دادن واکنش مناسب به خطراتی است که امنیت ملی را تهدید می کند.
وزارت دفاع چین بدون اشاره به جزئیات موشک جدید و زمان دقیق آزمایش آن، افزود: موشک جدید به تازگی آزمایش شده است.
اعلام خبر آزمایش موشکی چین با پیروزی "مون جائه این" در انتخابات ریاست جمهوری کره جنوبی و آزمایش های موشکی و هسته ای جنجال آفرین کره شمالی همزمان شده است.
ارتش آمریکا نیز موشک های خود را در کره جنوبی برای مقابله با تهدیدهای کره شمالی مستقر کرده است ولی چین این اقدام آمریکا را برهم زنندۀ توازن قدرت منطقه و تهدیدکنندۀ قدرت موشکی بالستیک خود می داند.
ارتش چین چندی پیش نیز رزمایشی با مهمات جنگی برگزار و چند نوع سلاح خود را در دریای بوهای در شمال شرق این کشور نزدیک شبه جزیره کره آزمایش کرده بود.

214

0% ...

آخرین اخبار

گزارش میدانی العالم از انسجام جبهه داخلی ایران


گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و عمان


تشییع دانش اموزان مینابی صحنه ای غم انگیز و تکان دهنده  


به ازای شهادت هر ایرانی، به درک واصل شدن یک آمریکایی


بیانیه حزب‌الله درباره کشتار جنایتکارانه رژیم صهیونیستی در روستای «تل» در جنوب نابلس


ذخایر موشکی و پهپادی ایران چندین برابر میزان مورد نیاز برای مقابله با آمریکاست+فیلم


دیدار وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و بلاروس در حاشیه نشست وزیران امور خارجه سازمان همکاری شانگهای


دریادار بمانی: نداجا با قدرت راه شهدا را ادامه می‌دهد


اطلاعیه شماره ۵۱/ ضربات سهمگین هوافضای سپاه به آمریکا در اردن و اربیل


۱۴ کشته و ۲۴ زخمی در بمب‌گذاری انتحاری در شمال غربی پاکستان