جدیت مکرون برای اجرای برجام!

چهارشنبه 20 ارديبهشت 1396
15:08
جدیت مکرون برای اجرای برجام! مشاور سیاست خارجی رئیس جمهوری جدید فرانسه گفت : در خصوص توافق هسته ای ایران، ما خواستار همکاری بسیار نزدیک درباره ادامه آن، و اطمینان از این هستیم که این توافق همچنان به قوت خود باقی است.

العالم-اروپا

به گزارش اسپوتنیک، نشریه پلیتیکو به دیدگاه‌های امانوئل مکرون، رئیس جمهوری منتخب فرانسه درباره مسائل مختلف سیاست خارجی و موضع وی در قبال توافق هسته ای ایران پرداخته و به نقل از اوریلین لوشووالیه مشاور رسمی سیاست خارجی ماکرون نوشت: در خصوص توافق هسته ای ایران، ما خواستار همکاری بسیار نزدیک درباره ادامه آن، و اطمینان از این هستیم که (این توافق) همچنان به قوت خود باقی است، اما با جدیت اجرا می شود.

این نشریه اطلاع داد: امانوئل مکرون بی آنکه (در مبارزات انتخاباتی خود) چندان به امور بین المللی بپردازد، به عنوان رئیس جمهور به کاخ الیزه راه یافت.

وی گفت فرانسه می خواهد ابتکار امنیتی جدیدی درباره لیبی پیشنهاد کند و درباره سوریه و اوکراین تبادل نظر کند. اینها سه مسئله امنیتی اصلی هستند. ماکرون در عین حال خواستار توضیح کاخ سفید درباره موضع خود در قبال تجارت آزاد، توافق هسته ای ایران و توافق آب و هوایی پاریس خواهد شد.

لوشووالیه توضیح داد: در صورت بازنگری آمریکا در مشارکت خود در توافق پاریس، این مسئله کمی ما را نگران خواهد کرد، و از آمریکا می خواهیم که در این توافق بماند. احتمالاً ما می توانیم انعطاف پذیرتر باشیم، اما از آمریکا می خواهیم در این توافق باقی بماند.

لوشووالیه گفت: ما درک می کنیم که بازنگری در سیاست در قبال برجام در دست انجام است و می خواهیم برخی گزینه ها را بیازماییم./مهر

0% ...

آخرین اخبار

منابع خبری از شنیده‌شدن مجدد صدا در محدوده دریایی سیریک خبر دادند.


hدعای ترامپ: توافق به زودی امضا می‌شود؛ شاید در تعطیلات پیش‌رو!


کی‌یر استارمر، نخست‌وزیر انگلیس بعد از استعفای وزیر دفاع این کشور «دن جارویس» را به عنوان جایگزین او معرفی کرد.


عقب نشینی مجدد ترامپ و ادعای توافق با ایران


صالحی: خارک، خار چشم دشمنان این مرز و بوم خواهد ماند


هشدار سخنگوی سپاه پاسداران به آمریکا


سرلشکر عبداللهی: صادرات نفت و گاز یا برای همه است یا هیچ‌کس


سردار قاآنی: پیروزی نهایی از آن حزب‌الله است


عزیزی: رئیس جمهور آمریکا راهی جز لفاظی ندارد


قالیباف در‌ واکنش به تهدیدات اخیر: ایرانی متفاوت خواهید دید