واکنش ترکیه به ارسال سلاح آمریکایی برای کردهای سوری

چهارشنبه 20 ارديبهشت 1396
18:15
واکنش ترکیه به ارسال سلاح آمریکایی برای کردهای سوری نخست وزیر ترکیه گفت؛ ارسال سلاح به کردهای سوری از سوی آمریکا به هیچ وجه پذیرفتنی نیست.

العالم-ترکیه

به گزارش  آناتولی، «بنعلی ایلدریم» نخست وزیر ترکیه در واکنش به تصمیم آمریکا برای ارسال سلاح به کردهای سوری گفت: ارسال سلاح و مهمات آمریکا به گروه تروریستی پ ی د به هیچ عنوان پذیرفتنی نیست.

روز گذشته دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا به بهانه اطمینان حاصل کردن از پیروزی در عملیات آزادسازی رقه به پنتاگون دستور داد تا گروه کردی وای پی جی را تسلیح کند.

امروز پیشتر نیز دیگر مقامات ترکیه در واکنش به اقدام آمریکا موضع گیری هایی داشتند.

«مولود چاوش اوغلو» وزیر خارجه ترکیه در واکنش به تصمیم آمریکا برای ارسال سلاح به کردهای سوری گفت هر سلاحی که به دست وای پی جی می رسد تهدیدی برای امنیت ترکیه است.

وی که در مونته نگرو با خبرنگاران صحبت می کرد، گفت: وای پی جی یک گروه تروریستی است و فرقی بین این گروه و پ ک ک وجود ندارد.

چاوش اوغلو گفت: آمریکا باید بین نیروهای عرب و وای پی جی در ائتلاف نیروهای دموکراتیک سوریه تمییز قائل شود و فقط باید نیروهای عرب وارد شهر رقه شوند.

همچنین نورالدین جانیکلی» معاون نخست وزیر ترکیه گفت آنکارا تسلیح شبه نظامیان کرد سوری توسط آمریکا را نخواهد پذیرفت.

وی در واکنش به تصمیم پنتاگون برای تسلیح مستقیم گروه کرد سوری وای پی جی، گفت: ما نمی توانیم حضور گروه های تروریستی را که آینده ترکیه را تهدید می کنند را بپذیریم. ما امیدواریم آمریکا این سیاست غلط خود را متوقف کند. چنین سیاستی مفید نخواهد بود و شما نباید در کنار تروریست ها باشید.

«جیمز ماتیس» وزیر دفاع آمریکا امروز در واکنش به اعتراضات مقامات ترکیه به تصمیم آمریکا امروز در لیتوانی گفت آمریکا تمامی نگرانی های امنیتی ترکیه در قبال ارسال سلاح به کردهای سوریه را بر طرف خواهد کرد.

وی  گفت: ما با ترکیه در تامین امنیت مرزهای جنوبی اش همکاری تنگاتنگی خواهیم داشت زیرا این مرزها مرزهای جنوبی اروپا است.

 

مهر

0% ...

آخرین اخبار

فیدان: ایران هدف پیمان دفاعی مکه نیست/مصر به جمع ترکیه، عربستان و پاکستان می پیوندد


لبنان یک افسر عالی رتبه ارتش حکومت سابق سوریه را دستگیر کرد


ورود فرمانده تروریست‌های آمریکایی به تل‌آویو


پیام تبریک وزارت اطلاعات به مناسبت روز خبرنگار


فرار مغزها و سرمایه‌ها؛ هزینه پنهان جنگ برای اقتصاد در حال خونریزی رژیم صهیونیستی


گزارش العالم از تشدید حملات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان+ فیلم


روند مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز در مسیری مثبت و سازنده


حمله موشکی و پهپادی یمن به مواضع نیروهای همسو با عربستان+فیلم


توافق هرمز؛ گزینه‌های ترامپ را محدود و موضع ایران را تقویت کرد


ادعای ونس درباره مجوز ایران برای عبور حداکثری نفت از تنگه هرمز