حکم اعدام رییس اسبق پلیس مصر صادر شد

پنج‌شنبه 21 ارديبهشت 1396
00:19
حکم اعدام رییس اسبق پلیس مصر صادر شد دادگاه جنایی الزقازیق حکم مفتی مصر درباره اعدام 10 متهم که یکی از آنان رییس پلیس بوده است را تایید کرد.

العالم - مصر

پایگاه اینترنت روسیا الیوم گزارش داد که این 10 نفر متهم هستند یک جوان را در کفر صقر شرقی ربوده و پس از کشاندن روی زمین، وی را آتش زدند.  

مارس 2013 خانواده یک دختر 16 ساله در روستای شیط الحرابوه مرکز کفر صقر یک جوان 34 ساله به نام "محمد ع" را متهم کردند که این دختر را ربوده است، دو روز بعد این دختر بازگشت اما هیچ اثری از ربوده شدن در وی نبود. 

این جوان که به ناحق به آدم ربایی متهم شده بود، با گروهی از جوانان منحرف منطقه اقدام به ادب کردن خانواده این دختر نمود. 

پس از آن عموی این دختر که رییس پلیس بود با آهن ضربه ای به سر این جوان وارد کرد، سپس با طناب او را بست، او را کشان کشان به خارج از خانه برد، به قتل رساند، جنازه اش را در برابر همه مورد بی احترامی قرار داد، اثاث خانه اش را دزدید و او را آتش زد.

206
 

0% ...

آخرین اخبار

تداوم حماسه تجمعات شبانه مردمی در ایران


احترام به حقوق و منافع ایران راه تحقق ثبات در تنگه هرمز


اعلام آتش بس در لبنان؛ نتیجه تلاش های سیاسی ایران و تهدیدهای معتبر جبهه مقاومت


مدیریت منسجم در کیش؛ تداوم آرامش و خدمات‌رسانی در روزهای جنگ


سخنگوی وزارت خارجه چین: در صورت بهانه جویی آمریکایی‌ها چین آماده مقابله است


ایران و پاکستان در حوزه‌های مختلف می‌توانند همکاری کنند


دیدار فرمانده ارتش پاکستان با فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا


حمله نظامی به ایران با اهداف شیطانی بوده است


آمار شهدای جنگ علیه غزه به ۷۲۳۴۵ نفر رسید


عارف: آمریکا به استان هفتم اسرائیل تبدیل شده است