هوش مصنوعی به کمک کودکان ربوده شده می‌آید

پنج‌شنبه 21 ارديبهشت 1396
12:30
هوش مصنوعی به کمک کودکان ربوده شده می‌آید یک زوج چینی موفق شدند تا با استفاده از فناوری تشخیص چهره، فرزند خود را که 27 سال پیش ربوده شده بود، پیدا کنند.

العالم - گوناگون


یک پسر چینی که خاطرات مبهمی را از 10 سالگی خود به یاد می‌آورد با قرار دادن تصویر 10 سالگی خود در وبسایتBaobeihuijia (به انگلیسی "Baby Come Home" ) که مخصوص یافتن کودکان گمشده بود، توانست والدین خود را پس از 27 سال پیدا کند.
مدتی پس از اینکه این پسر چینی تصویر خود را در وبسایت قرار داد، پدر و مادر وی نیز تصویری از 10 سالگی او در آن وبسایت آپلود کردند و به کمک فناوری تشخیص و مقایسه چهره بایدو(Baidu) توانستند یکدیگر را پس از گذشت سال‌ها پیدا کنند.
در آزمایشات انجام شده مشخص شد که این فناوری دارای دقت 99.77 درصدی است و این زوج نیز پس از انجام آزمایش دی‌.ان‌.ای، صحت این فناوری را تایید کردند.
دهها هزار کودک سالانه در چین ربوده شده و برای اهداف شوم مختلفی مانند تن فروشی و یا کارگری از آنها استفاده می‌شود.
Baobeihuijia به منظور بازگرداندن کودکانی که به این دلایل از خانواده‌های خود جدا شده اند راه‌اندازی شده است.
این وبسایت پیشتر از داوطلبان علاقمندان برای مقایسه پر زحمت تصاویر استفاده می‌کرد، اما از ماه گذشته میلادی شرکت بایدو (Baidu) به کمک Baobeihuijia آمد تا بتوان با دقت و سرعتی بی‌نظیر شباهت بین تصاویر موجود در  این وبسایت را تشخیص دهد.

منبع : isna

 

0% ...

آخرین اخبار

پایگاه هوایی خمیس مشیط عربستان هدف قرار گرفت


۱۲۷ هزار زائر اربعین از مرز مهران تردد کردند


واکنش بقائی به نگرانی‌های حقوق بشری اتحادیه اروپا


حملات هوایی سعودی به بندر الحدیده در غرب یمن


شنیده شدن صدای چند انفجار در عربستان؛ حرکت هواپیماها مختل شد


انفجارهای شدید جیزان عربستان را لرزاند + فیلم


انفجارهای شدید در ناوگان پنجم آمریکا در بحرین


هدف قرارگرفتن یک کشتی عربستان در دریای سرخ


حضور هیئت دیپلماتیک عمانی در تهران


تشدید تنش‌ها در کرانهٔ باختری و ناکامی آمریکا در برابر ایران