امیرعبداللهیان:

ادعای انتقال سلاح از ایران به یمن بی‌اساس است

جمعه 22 ارديبهشت 1396
08:04
ادعای انتقال سلاح از ایران به یمن بی‌اساس است دستیار ویژه رئیس مجلس شورای اسلامی در امور بین الملل، با بیان اینکه ادعای عربستان مبنی بر انتقال سلاح از سوی جمهوری اسلامی ایران به یمن کاملا بی اساس است، گفت: آب های بین‌المللی از طریق گروه‌های تروریستی موجود در جنوب یمن در معرض تهدید قرار دارد.

العالم - ایران
 

حسین امیر عبداللهیان دستیار ویژه رئیس مجلس شورای اسلامی در امور بین‌الملل  امروز ( 20 اردیبهشت ماه) با پانگ سن سفیر چین در ایران ظهر  با دیدار و گفت‌وگو کرد.

امیرعبدالهیان در ابتدای دیدار با اشاره روند خوب و رو به رشد روابط دو کشور در زمینه‌های مختلف، گفت: بی‌تردید تحرکات بیشتر پارلمانی ، به روند تسهیل و تسریع انجام همکاری‌های دو جانبه کمک خواهد کرد.

* آمادگی  کمیسیون‌های تخصصی مجلس ایران  برای تحرک بخشی به روابط پارلمانی دو کشور

دستیار ویژه رئیس مجلس شورای اسلامی در امور بین‌الملل، با اشاره به اهمیت روابط دو کشور افزود: به دلیل اهمیت موضوع، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ریاست گروه دوستی پارلمانی تهران – پکن را عهده دار شده است.

وی همچنین بر آمادگی کمیسیون های تخصصی مجلس شورای اسلامی  برای تحرک بخشی به روابط پارلمانی تاکید کرد.

* تروریست‌ها مخالف صلح در سوریه هستند

امیرعبداللهیان در ادامه با توجه به تحولات غرب آسیا ادامه داد: مذاکرات آستانه گامی به جلو است، اما همچنان نگرانی‌هایی در مورد شکست آتش‌بس محلی در سوریه و طرح صلح آستانه وجود دارد زیرا تروریست‌ها مخالف صلح هستند.

وی با اشاره به محاکمه آیت الله شیخ عیسی قاسم توسط حکومت بحرین و سلب غیرقانونی تابعیت این عالم اسلامی جلیل‌القدر یادآور شد: اگر اقدامی علیه آیت‌الله شیخ عیسی قاسم صورت گیرد حکومت بحرین نمی‌تواند تبعات آن را تحمل کند زیرا این عالم بزرگ دینی متعلق به جهان اسلام ‌است.

* مشکلات بحرین  همانند سوریه و یمن صرفا راه حل سیاسی دارد

امیرعبداللهیان افزود: تحولات منطقه نشان داد که روش‌های نادرست نظامی و امنیتی کمکی به حل مشکلات پیچیده منطقه نمی‌کند و بحرین نیز همانند سوریه و یمن صرفا راه حل سیاسی دارد.

در این دیدار همچنین برخی تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی از جمله تحولات اخیر کره جنوبی، کره شمالی و غرب آسیا (خاورمیانه) مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

امیرعبداللهیان نزدیکی مواضع تهران – مسکو – پکن را در تقویت راه حل های سیاسی در بحران‌ها ستود.

* عربستان در سایه تجاوز به یمن به رشد بی‌رویه تروریسم در منطقه کمک کرده است

دستیار ویژه رئیس مجلس شورای اسلامی در امور بین الملل، در مورد تحولات یمن با بیان اینکه ادعای عربستان مبنی بر انتقال سلاح از سوی جمهوری اسلامی ایران به یمن کاملاٌ بی اساس است، تصریح کرد: عربستان در سایه تجاوز به یمن به رشد بی رویه تروریسم در منطقه کمک کرده است و اکنون آب های بین‌المللی از طریق گروه‌های تروریستی موجود در جنوب یمن در معرض تهدید قرار دارد.

* سفیر چین در ایران:راه‌حل این تنش‌ها گفت وگوی مستقیم طرفین است

پانگ سن سفیر چین در ایران نیز در این دیدار، ضمن ابراز آمادگی کشور چین برای گسترش مناسبات در همه زمینه‌ها، گفت: همکاری فی مابین دو کشور در همه سطوح با روند خوبی روبرو است و خوشبختانه دو کشور در مسائل مختلف دارای مواضع مشترک و یکسانی هستند.

سفیر چین در ایران همچنین با اشاره به بحران جاری میان پیونگ یانگ و واشنگتن گفت: به باور ما راه‌حل این تنش‌ها گفت وگوی مستقیم طرفین است.

وی  در ادامه با مثبت ارزیابی نمودن انتخاب رئیس جمهور جدید کره جنوبی گفت: این انتخاب می‌تواند یک فرصت برای حل و فصل تنش‌های بین دو کره باشد. چین هم مایل است برای حل این مسئله نقش خود را ایفا نماید.

سفیر چین در ایران در پایان از تحرک بخشی بیشتر به روند همکاری‌های پارلمانی دو کشور استقبال کرد.

خبرگزاری خانه ملت

0% ...

آخرین اخبار

اطلاعیه پدافند غیرعامل کشور در پی انتشار خبر اعدام جاسوس رژیم صهیونیستی


پیام تسلیت رهبر انقلاب به آیت‌الله نوری همدانی


واشنگتن مانع ارسال محموله ۵۰۰ میلیون دلاری به عراق شد


رایزنی سفیر ایران و نخست‌وزیر پاکستان درباره تحولات جاری منطقه


سپاه: 2 کشتی متخلف در تنگه هرمز توقیف شد


نقض مکرر و آشکار آتش‌بس لبنان توسط ارتش رژیم صهیونیستی


قالیباف: مدال افتخار مجاهدت در سه جنگ تحمیلی بر سینه بزرگ‌مردان سپاه می‌درخشد


وزیران خارجه ایران و افغانستان گفت‌وگو کردند


واکنش ایران به درخواست تمدید آتش‌بس از سوی وزیر خارجه پاکستان/ تاکید بر آمادگی تهران برای دفاع در برابر هرگونه شرارت و تهدید


محتکران و گرانفروشان کالاهای اساسی منتظر برخورد بدون مماشات عدلیه باشند


پربیننده ترین خبرها

دفترحفظ ونشرآثار رهبرشهید:نامگذاری اماکن و معابر به نام ایشان مستلزم هماهنگی با این دفتر است


قالیباف: مذاکره زیر سایه تهدید را نمی‌پذیریم/ ترامپ می‌خواهد با محاصره، میز مذاکره را به میز تسلیم تبدیل کند


دیدار وزیر کشور پاکستان با سفیر ایران/تاکید بر تنش‌زدایی و پیشبرد دیپلماسی


تحولات منطقه‌ای محور گفت‌وگوی وزرای امور خارجه ایران و عراق


ادامه جلسه چارچوب هماهنگی برای معرفی نخست وزیر عراق به چهارشنبه موکول شد


اتحادیه اروپا و پاکستان بر ادامه گفت‌وگو و دیپلماسی میان ایران و آمریکا تاکید کردند


ادعای ترامپ: توافق جدید با ایران بسیار بهتر از برجام خواهد بود


برزیل و آلمان خواهان تشدید دیپلماسی برای پایان جنگ علیه ایران شدند


آکسیوس: ونس برای مذاکره با ایران عازم پاکستان می‌شود


سخنگوی حماس: بستن گذرگاه رفح و تداوم نقض تعهدات، نیازمند اقدام فوری میانجی‌ها است


بیانیه وزارت خارجه درباره تعرض آمریکا به کشتی تجاری ایرانی توسکا