تسلیحات ترامپ وارد سوریه شد

جمعه 22 ارديبهشت 1396
19:02
تسلیحات ترامپ وارد سوریه شد پس از آنکه دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا فرمان ارسال سلاح سنگین برای نیروهای سوریه دمکراتیک را امضا کرد، خبرهایی دربارۀ ورود اولین محمولۀ این سلاح‌ها به سوریه منتشر شده است.

العالم آمریکا 

ترکیه معتقد است گروه هایی که این تسلیحات برای آنان ارسال خواهد شد، گروه های تروریستی مرتبط با حزب کارگران کردستان هستند. ترکیه از آمریکا به خاطر ارسال سلاح برای کردهای سوریه که واشنگتن آنان را هم پیمانان خود در جنگ ضد گروه تروریستی "داعش" می داند، انتقاد کرده است.  
به گزارش اسپوتنیک عربی، یک منبع نیروهای سوریه دمکراتیک که خواست نامش فاش نشود، به اسپوتنیک عربی گفت دیشب مقادیری سلاح سنگین و خودروی زرهی آمریکایی به این نیروها رسیده است. 
وی افزود: پس از تصمیم ترامپ به ارسال سلاح، شمار زیادی خودروی زرهی هامر، خمپاره و موشک های حرارتی به ما رسیده است که به طور زمینی از کردستان عراق به کشور سوریه انتقال یافت که از آن برای آزادسازی رقه استفاده خواهد شد.   
206
 

0% ...

آخرین اخبار

پیام فرمانده کل قوا به مناسبت بیست و نهم فروردین ماه، خجسته زادروز ارتش جمهوری اسلامی ایران


۶ فرودگاه ایران بازگشایی شد


پاسخ عملی نیروی دریایی سپاه به بدعهدی آمریکا


گزارش خبرنگار العالم از رژه نظامی دختران ایرانی در تهران


ارتش قوی‌تر از همیشه با تهدیدهای منطقه‌ای مقابله می‌کند


گردان های سید الشهدای عراق: آتش‌بس لبنان، تسلیم شدن در برابر شروط ایران است


عراقچی: اقتدار امروز ایران وامدار مجاهدت‌ نیروهای مسلح جان‌برکف است


طرح دو فوریتی ثبت «روز ملی تنگه هرمز» در مجلس کلید خورد


بقائی: در روز ارتش، یاد و خاطره غیور مردان ناو دنا را گرامی می‌داریم


قالیباف: ارتش، نماد اقتدار، امنیت و مرزبانی از ایران است