بازداشت مدیر سایت اینترنتی روزنامه جمهوریت ترکیه

شنبه 23 ارديبهشت 1396
07:12
بازداشت مدیر سایت اینترنتی روزنامه جمهوریت ترکیه اوغوز گوون مدیر سایت اینترنتی روزنامه جمهوریت ترکیه روز جمعه بازداشت شد.

العالم ـ ایران

خبرگزاری آناتولی اعلام کرد که گوون توسط نیروهای امنیتی پلیس شهر استانبول در منزل خود بازداشت شده و به اداره پلیس منتقل شد.
به گزارش این رسانه، مصطفی آلپر دادستان جمهوریت شهر دنیزلی حکم بازداشت گوون را در ارتباط با خبر یک حادثه رانندگی صادر کرده است.
کمال قلیچدار اوغلو رهبر حزب جمهوری‌ خواه خلق ترکیه پیش از این نسبت به بازداشت وسیع خبرنگاران در ترکیه اعتراض کرده و گفته بود که دولت ترکیه در حال 'کودتای غیرنظامی در تلاش برای تصفیه مخالفان' است.
به گزارش ایرنا، زندانی شدن بیش از 100 خبرنگار در ترکیه در ایام بعد از کودتای 25 تیرماه سال گذشته موجب واکنش ها و انتقادات وسیع در سطح جهان شده و بنا به اعلام سازمان گزارشگران بدون مرز، ترکیه با از دست دادن چهار رتبه، نسبت به سال پیش در رده 155 جهانی آزادی رسانه قرار گرفته است که نسبت به 12 سال پیش، 56 رتبه افت داشته است.
بنا به این گزارش، کودتای نافرجام ژوئیه سال 2016، این بهانه را به حکومت داده که بدون منع و محدودیت ستیز خود را با رسانه‌های منتقد ادامه دهد و با برقراری وضعیت اضطراری پس از کودتا، دهها رسانه‌ای را که در اعتصاب بودند تعطیل و از نشر آن‌ها جلوگیری کند.
زندانی شدن بیش از 100 روزنامه نگار بدون محاکمه و دادگاه، ترکیه به را بزرگ‌ترین زندان روزنامه‌نگاران در دنیا تبدیل کرده است.
دستگیری و محاکمه روزنامه نگاران در ترکیه بعد از کودتای ناموفق 15 جولای 2016 در این کشور همواره ادامه داشته است و هم اکنون علاوه بر تعطیلی 15 رسانه، دهها روزنامه نگار در این کشور در زندان به سر می برند.
حدود 6 ماه پیش دادستانی ترکیه با استناد به قانون حالت فوق العاده که بعد از کودتای نافرجام 25 تیرماه گذشته در ترکیه اجرا شده است، حکم دستگیری 13 نفر از مسئولان و نویسندگان اصلی روزنامه جمهوریت را صادر کرد و با احتساب افراد دستگیر شده قبلی و بعدی، هم اکنون پرونده 20 نفر از کارکنان و روزنامه نگاران این رسانه در مراجع قضایی ترکیه در حال رسیدگی است.

0% ...

آخرین اخبار

انصارالله یمن: حقوق‌مان را با «قدرت» می‌گیریم


سپاه: اعتراف رسانه‌های خارجی به شکست ترامپ حاصل مجاهدت رسانه‌های انقلابی است


پزشکیان: جامعه را نمی‌توان با امر و نهی اداره کرد/ در روابط با همسایگان گام های مؤثری برداشته ایم


عراقچی خطاب به همسایگان: زمان اتکا به خود و برادری واقعی فرا رسیده است


بیانیه مهم مقاومت اسلامی عراق درباره پاسخ به آمریکا و عربستان


کارمند آمریکایی به خاطر سر دادن شعار «فلسطین آزاد» بیکار شد


بیانیه نیروهای مسلح یمن در پاسخ به تجاوزات آل سعود/ تاکید بر اجرای معادلات «محاصره در برابر محاصره» و «هدف قرار دادن تجمع نیروهای متخاصم سعودی»


کارشناس نظامی یمنی: عملیات یمن، طرح گسترده عربستان را خنثی کرد +فیلم


بقائی: پیش از آنکه کسی بتواند ادعای غنائم جنگی کند، ابتدا باید در جنگ پیروز شده باشد


بن حبتور: رویکرد تهاجمی حکومت عربستان علیه همه مردم یمن است


پربیننده ترین خبرها

ثبت تردد ۵.۸ میلیون زائر حسینی از مرزهای اربعینی در سفرهای رفت و برگشت


شنیده شدن صدای 2 انفجار در پایتخت افغانستان


ترامپ با بن‌سلمان درباره ایران گفت‌وگو می‌کند


واردات نفت آمریکا از عربستان صفر شد


مجروح شدن 51 فلسطینی در یورش نظامی اسرائیل به اردوگاه قلندیا


دستور ترامپ برای تحقیق درباره چگونگی افشای کمبود تسلیحات


ادعای ترامپ: جنگ بزودی پایان می‌یابد/تامین برخی مهمات «محدودتر» شده است


منابع یمنی از وقوع چندین انفجار شدید در پایگاه‌های نیروهای مزدور عربستان در حضرموت واقع در شرق یمن بر اثر حمله پهپادی خبر دادند.


هادی العامری دبیرکل سازمان بدر عراق خواستار تعویق هرگونه پاسخ مقاومت اسلامی به تجاوز آمریکایی-سعودی شد و گفت: ما از طریق مجاری دیپلماتیک پیگیر حقوق شهدا و مجروحان خواهیم بود.


وال استریت ژورنال با استناد به ارزیابی‌های اطلاعاتی آمریکا: روسیه ممکن است برای آزمایش ناتو به یک کشور متحد ما حمله کند.


شمار کشته‌های حمله به نیروهای مورد حمایت عربستان در یمن به ۵۸ نفر رسید