آماده باش قبایل حدیده یمن برای مقابله با عربستان

يکشنبه 24 ارديبهشت 1396
10:06
آماده باش قبایل حدیده یمن برای مقابله با عربستان خبرنگار شبکه العالم مستقر در یمن از آماده باش قبائل استان حدیده یمن برای مقابله با تجاوزگری ارتش سعودی خبر داد.

العالم - یمن

خبرنگار شبکه العالم روز یکشنبه از یمن گزارش داد: قبایل بخش الخونه در استان حدیده در غرب یمن آماده باش عمومی برای مقابله با تجاوزگری ارتش سعودی و پاسخ به جنایات آن اعلام کردند.

اهالی بخش الخوخه با برگزاری تجمع اعتراض آمیز با شعار "ثابت قدمی و پیروزی"، آمادگی خود را برای دفاع از یمن و مقابله با متجاوزان و تبدیل شن های ساحل غربی این کشور به گورستان جمعی مزدوران و متجاوزان اعلام کردند.

آنها بر تداوم پایداری در برابر متجاوزان، اعزام نیرو و تجهیزات به جبهه های جنگ و جانفشانی در راه دفاع از یمن تاکید کردند.

تجمع کنندگان در بیانیه خود تاکید کرد که مقابله با متجاوزان تنها راه پاسخ به جنایات علیه ملت یمن است و سازمانهای حقوق بشری و بشردوست باید به مسئولیت های بشردوستانه خود در قبال مردم یمن عمل کنند که روزانه در سایه سکوت شرم آور جامعه بین المللی توسط متجاوزان سعودی و مزدوران آنها به قتل می رسند.

6

0% ...

آخرین اخبار

شریف در دیدار با ونس: مشتاق به تسهیل طرفین مذاکرات به سوی صلح پایدار هستیم


سخنگوی دولت: دست به ماشه مذاکره خواهیم کرد


حزب‌الله: مذاکره مستقیم لبنان با رژیم اسرائیل نقض آشکار قانون اساسی است


دیدار هیات مذاکره‌کننده ایران با نخست‌وزیر پاکستان


الجزیره: هیات ایرانی مذاکرات خود را با مسئولان عالی رتبه پاکستان آغاز کرد/ سرفصل‌ها چیست؟


عراقچی: تصمیم ایران برای پذیرش آتش‌بس مسئولانه بود


اعتراض شدید تیم ایرانی به نقض عهد آمریکا در دیدار با فرمانده ارتش پاکستان


پاکستان: برای صلح پایدار ایران و آمریکا تلاش می‌کنیم


پاسخ کوبنده حزب‌الله به تداوم بمباران‌های جنوب لبنان


طرح ترامپ برای بازسازی غزه با مشکل مواجه شده است