سازمان ملل جدایی طلبان جنوب یمن را تهدید کرد

يکشنبه 24 ارديبهشت 1396
12:15
سازمان ملل جدایی طلبان جنوب یمن را تهدید کرد منابع آگاه اعلام کردند پس از اقدام عیدروس الزبیدی، استاندار برکنار شدۀ عدن، که تشکیل شورایی انتقالی برای استقلال جنوب یمن را اعلام کرد، اسماعيل ولد الشیخ احمد، نمایندۀ سازمان ملل در امور یمن، پیام تهدید آمیزی به او ابلاغ کرده است.

العالم یمن
به گزارش پایگاه المشهد الیمنی، ولد الشیخ در دیدار با الزبیدی او را تهدید کرده است که در صورت اصرار برای ادامۀ فعالیت شورایی که تشکیلش را اعلام کرده است، سازمان ملل و شورای امنیت او را در لیست مانع تراشان بر سر راه صلح در یمن و اجرای قطعنامۀ 2216 قرار خواهند داد و با او به عنوان «شورشی» برخورد خواهند کرد.
این منابع افزودند که هدف از فراخواندن الزبیدی به ریاض، آن بوده است که تا پیش از ارائۀ گزارش ولد الشیخ به شورای امنیت، فرصتی برای بازنگری در اقدامش به او اعطا شود.
با وجود آنکه عبد ربه منصور هادی رئیس جمهور مستعفی و فراری و شورای همکاری خلیج فارس با تشکیل این شورا مخالفت کرده اند، اولین جلسۀ آن دیروز در عدن تشکیل شد.
 

0% ...

آخرین اخبار

دیدار مومنی با همتای تاجیکستانی


روسیه: پرهیز از نظامی‌گری لازمه گفت‌وگو بین تهران و واشنگتن است


عراقچی: جهان از توانایی ایران در پاسخ فوری شگفت‌زده شده است


مومنی: تجارت ایران و پاکستان باید به ده میلیارد دلار افزایش یابد


نشست پرتنش کابینه رژیم صهیونیستی برای بررسی توافق آتش‌بس در لبنان


ابراز امیدواری وزیر امور خارجه ترکیه درباره کاهش تنش‌ها در غرب آسیا


یک شهید و ۱۶ زخمی در حمله ارتش رژیم اسرائیل به جنوب غزه


مقام هندی: بریکس قابلیت ایجاد فرصت‌های جدید دارد


پیش‌بینی موسسه مالی آمریکایی از کاهش رشد اقتصادی جهان در سال جاری


پاکستان: تلاش‌های دیپلماتیک برای صلح پایدار در منطقه ادامه خواهد یافت