مرگ «شاه مازندران» در زندان

دوشنبه 25 ارديبهشت 1396
10:16
مرگ «شاه مازندران» در زندان شب گذشته زندانی و مجرم معروف مازندرانی ملقب به "شاه مازندران" در زندان بابل در گذشت.

العالم - ایران

 

سخنگوی اورژانس بابل، از مرگ محمود طالبی معروف به شاه مازندران در زندان متی‌کلا بابل خبر داد.

محمود طالبی به جرم جرایم خشن دستگیر و هفته های گذشته به 16 سال حبس محکوم شده بود. وی با پخش فیلمی از خود در بهمن ماه 94 موجب رعب و وحشت در میان شهروندان شده بود.

مهدی غلامنیا روشن  سخنگوی اورژانس بابل اظهار کرد: امروز دوشنبه تاریخ ۲۵ اردیبهشت‌ ماه، در ساعت 2 و ۳۶ دقیقه بامداد طی تماسی از زندان متی‌کلا بابل با مرکز سازمان اورژانس بابل مبنی بر عدم هوشیاری یکی از زندانی گزارش شد.

وی افزود: پس از دریافت این گزارش بلافاصله مرکز فرماندهی سازمان اورژانس بابل تکنسین‌های پایگاه دانشگاه را به محل مورد نظر اعزام کرد.

غلامنیا روشن تصریح کرد: تکنسین‌های اورژانس 115 پس از معاینات اولیه متوجه شدند، زندانی محمود طالبی معروف به شاه مازندران است دچار ایست قلبی تنفسی شده و فاقد علائم حیاتی بود.

سخنگوی اورژانس بابل، یادآور شد: همکاران اورژانس بلافاصله اقدام به  سی پی آر و انتوباسیون کردند اما متاسفانه ثمری نداشت و بلافاصله به بیمارستان روحانی منتقل شد که متاسفانه تلاش‌های کادر درمانی بیمارستان هم ثمری نداشت.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

تأکید آیت‌الله نوری همدانی بر حمایت همه جانبه از مقام معظم رهبری


پزشکیان: حضور حماسی مردم در راهپیمایی روز قدس جهان را به تحسین وا داشت


 قدردانی رئیس قوه قضاییه از مردم برای حماسه‌سازی در روز قدس 


معاون نیروی دریایی سپاه: تنگه هرمز با دستان نیروهای راهبردی ایران امن می‌ماند


سپاه: موج ۴۵ عملیات وعده صادق با موشک‌های نقطه‌زن خیبرشکن آغاز شد


تجلیل از حضور باشکوه و مقتدرانه میلیون‌ها ایرانی در روز قدس


حضور سردار رادان در راهپیمایی روز جهانی قدس در تهران


مراسم وداع و تدفین شهید علی شمخانی فردا برگزار می‌شود


وزیر کشور: مردم در روز قدس، عزم راسخ خود را در دفاع از ایران نشان دادند


قالیباف: از صبح امروز صفحه‌ای جدید در نظام مدیریت جنگ رقم خورد