اعضای تیم جدید ریاست جمهوری فرانسه تعیین شد

دوشنبه 25 ارديبهشت 1396
17:03
اعضای تیم جدید ریاست جمهوری فرانسه تعیین شد همزمان با انتصاب رسمی «امانوئل ماکرون» به ریاست جمهوری فرانسه، اعضای تیم جدید ریاست جمهوری فرانسه نیز تعیین و معرفی شدند.

العالم ـ اروپا
«امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور جدید فرانسه تا ساعتی دیگر نخست‌وزیر جدید این کشور و روز آینده ترکیب کابینه جدید فرانسه را معرفی می‌کند.

این در حالیست که تیم ریاست جمهوری متشکل از دبیرکل جدید کاخ الیزه، مدیر کابینه، مشاور دیپلماتیک و مشاور ویژه رئیس‌جمهور از همان روز یکشنبه یعنی ساعاتی پیش از انتصاب رسمی وی به ریاست جمهوری تعیین شده بودند.

سوابق تیم ریاست جمهوری فرانسه

«الکسی کوهلر» 44 که سابقا در دوران وزارت ماکرون رئیس تیمش بوده و در بخش خزانه‌داری فعالیت می‌کرده و دارای سوابق فعالیتی در صندوق بین‌المللی پول است، به عنوان دبیرکل جدید کاخ ریاست جمهوری الیزه منصوب شد.

«پاتریس استرزودا» 64 ساله به عنوان مدیر کابینه رئیس‌جمهور منصوب شد. وی از این پس اداره کاخ الیزه را بر عهده خواهد داشت و مسائل را پیگیری خواهد کرد. استرزودا پیشتر مدیر دفتر برنار کازونوو در منصب وزارت کشور و نخست‌وزیری بوده است و پس از آن استاندار ایل دوفرانس شد. 

 

«فیلیپ اتین» 61 ساله که هم‌اکنون در برلین به سر می‌برد، به عنوان مشاور دیپلماتیک رئیس‌جمهور منصوب شد. وی دارای سوابق حرفه‌ای متعددی در بسیاری از کشورها و در کابینه‌های مختلف فرانسه بوده است. 

 

«اسماعیل املین» 30 ساله مشاور ویژه رئیس‌جمهور جدید فرانسه شد. وی فارغ‌التحصیل رشته علوم سیاسی و از طراحان استراتژی کارزار انتخاباتی بوده که مدتی هم به عنوان مسئول واحد ارتباطات وزارت اقتصاد امانوئل ماکرون فعالیت داشته است و از او به عنوان دست راست رئیس‌جمهور جدید فرانسه نام برده می‌شود.

 

فارس

0% ...

آخرین اخبار

تیراندازی در دبیرستانی در جنوب فیلیپین ۴ کشته و ۹ زخمی برجای گذاشت


اوچا: ۳۵۰ امدادگر در سال ۲۰۲۵ در جهان کشته شدند؛ بیش از نیمی در غزه


رئیس مجلس فردا به عراق سفر می‌کند


شاهکار مهندسین ایرانی در برقراری جریان برق فقط در ۵۰ دقیقه پس از حمله اشغالگران صهیونیست


دعوت به حضور ملت بزرگ ایران در اربعین رهبر شهید


سی‌ان‌ان: داماد ترامپ در دیدار۴ ساعته، نتانیاهو را برای پیشبرد طرح غزه تحت فشار گذاشت


پیروزی قاطع ایران بر آمریکا و اسرائیل در عرصه‌های نظامی و سیاسی آشکار است


نارضایتی از تصمیم‌های لحظه‌ای و نگاه تحقیرآمیز ترامپ به کشورهای منطقه


تیم ایران در جمع بهترین‌های مسابقات بین‌المللی سامبو نظامیان


سخنگوی وزارت خارجه: حمله پهپادی به دفتر رئیس اقلیم کردستان عراق مشکوک است