آیا ترامپ اطلاعات محرمانه به لاوروف داده است؟

سه شنبه 26 ارديبهشت 1396
06:18
آیا ترامپ اطلاعات محرمانه به لاوروف داده است؟ معاون امنیت ملی آمریکا اعلام کرد که ترامپ هیچگونه اطلاعات طبقه بندی شده‌ای را در دیدار با لاوروف به وی ارائه نکرده است.

العالم- آمریکا

به گزارش رویترز، ژنرال مک مستر گفت: رئیس جمهور امنیت مردم آمریکا را بسیار جدی می گیرد. گزارشهایی که امشب منتشر شده اند، کاملا نادرست هستند. رئیس جمهور و وزیر خارجه (روسیه) درباره تهدیدات مشترک مختلف که هر دو کشور با آنها روبرو هستند از جمله تهدیدات برای دریانوردی با هم گفتگو کردند.

وی افزود: در هیچ زمانی، در هیچ زمانی درباره منابع اطلاعاتی گفتگو نشده و رئیس جمهور هیچ عملیات نظامی را آشکار نکرده است.

در همین حال، سی ان ان اعلام کرد: کاخ سفید به پرسشها درباره افشای اطلاعات محرمانه به روسیه پاسخ نمی دهد.

به گزارش سی ان ان، دوشنبه خبر تکان دهنده ای درباره دونالد ترامپ منتشر  شد. روزنامه واشنگتن پست اعلام کرد، دونالد ترامپ رئیس جمهور امریکا اطلاعات بسیار محرمانه را در اختیار روسیه قرار داده است. کاخ سفید این گزارش را تکذیب کرده و گفته است این گزارش نادرست است. اما مک مستر مشاور امنیت ملی آمریکا در سخنان خود در جمع خبرنگاران ، کلماتش را در این خصوص با دقت بسیار زیادی انتخاب می کرد و درباره اینکه این گزارش نادرست است، به گونه ای بسیار سنجیده پاسخ می داد. مک مستر حاضر نشد به پرسشهای خبرنگاران دراین خصوص پاسخ بدهد.

خبرنگار سی ان ان ادامه داد: من هم می خواستم از او سوالاتی بپرسم. می خواستم از او درباره این مطلب منتشر شده سوال بپرسم که آیا بین او و مقامات روسیه ملاقاتی صورت پذیرفته است. مک مستر گفت که رئیس جمهور آمریکا منبع اطلاعات یا شیوه های جمع آوری اطلاعات را فاش نکرده است. البته او به صراحت نگفت که رئیس جمهور اطلاعات محرمانه را فاش نکرده است. این عبارتها بسیار با هم تفاوت دارند و باید به این تفاوت اشکار توجه داشت.

سخنگوی کاخ سفید هم ساعاتی پس از مک مکستر در جمع خبرنگاران حاضر شد و گفت که کاخ سفید درخصوص این گزارش منتشر شده، بیانیه دیگری منتشر نخواهد کرد.

0% ...

آخرین اخبار

2 کشته از ارتش آمریکا در سقوط بالگرد+فیلم


بقایی : ترمیم زیست‌بوم دریایی تنگه هرمزباید بخشی از ترتیبات مدیریت آتی آن باشد


وزیر خارجه پیشین لبنان از استانداردهای دوگانه دولت در برخورد با مقاومت انتقاد کرد


سخنگوی کاخ سفید برکنار شد


النجباء: «انحصار سلاح» دسیسه آمریکا و برای خلع سلاح مقاومت است


نهاد مدیریت آبراه خلیج‌فارس: تنگه هرمز همچنان مسدود است


پس‌لرزه‌های جنگ علیه ایران؛ واشنگتن مناطق نفتی خلیج مکزیک را به حراج گذاشت


استاندارد دوگانه غرب در حقوق بشر؛ بیانیه اتحادیه اروپا علیه ایران


مقام سازمان ملل: خشونت شهرک‌نشینان اسراییلی به سطوح بی‌سابقه‌ای رسیده است+ فیلم


نخست وزیر عراق ضرب الاجل خروج نظامیان خارجی از کشورش را اعلام کرد