دعوت از ترامپ برای سفر به قاهره

سه شنبه 26 ارديبهشت 1396
11:54
دعوت از ترامپ برای سفر به قاهره رئیس جمهوری مصر کمی پیش از تماس تلفنی رئیس جمهوری آمریکا خبر داد.


العالم مصر
"عبدالفتاح السیسی " رئیس جمهوری مصر کمی پیش، از تماس تلفنی دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا و بررسی روابط دو کشور خبر داد.
دفترریاست جمهوری مصر، با صدور بیانیه ای از تماس تلفنی امروز ترامپ و تاکید بر تمایل شدید وی بر ادامه پیشرفت مشارکت دو کشور در همه زمینه ها خبر داد.
وی ابراز امیدواری کرده بود در کنفرانس عربی اسلامی آمریکایی که قرار است  21 مه در ریاض برگزار شود با وی  دیدار کند.
وی با اشاره به نقش محوری مصر در خاورمیانه، از تلاش این کشور برای مبارزه با تروریسم و حمایت از ثبات منطقه  قدردانی کرد.
ترامپ هم چنین در این تماس از قصد خود برای سفر با قاهره در اولین فرصت خبر داد و بر اهمیت ادامه هماهنگی و رایزنی گسترده دو کشور درباره همه مسائل مهم مشترک اشاره کرد.
السیسی نیز به نوبه خود از تمایل مصر برای ادامه تقویت روابط دوجانبه مصر و آمریکا سخن گفت و بر تمایل خود به  دیدار ترامپ در کنفرانس عربی اسلامی امریکایی در ریاض خبر داد .
وی هم چنین از ترامپ خواست در اولین فرصت برای ادامه مذاکرات درباره راه های برقراری مجدد ثبات و مقابله با تروریسم در خاورمیانه به قاهره سفر کند.

السیسی اول آوریل گذشته به دعوت دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا  در سفری چند روزه به واشنگتن پایتخت این کشور عزیمت کرد و با همتای آمریکایی خود دیدار کرد.

217

 

0% ...

آخرین اخبار

یمن: ۸ نفتکش سعودی را مجبور به تغییر مسیر کردیم


محکومیت اقدام لندن علیه نیروهای مسلح و همدستی‌ علیه ایران


موج جدید ویرانگری اشغالگران در جنوب لبنان


خروش میلیونی یمنی‌ها در حمایت از "تشدید در برابر تشدید"؛ ائتلاف جدید سعودی محکوم به شکست است


خروج بیش از ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار زائر از کشور


۲۵۰۰ کیلومتر پوشش تصویری از قلب اربعین ۱۴۰۵


پس از یک سال، جاده صادراتی سودان احیا شد


وقتی مدیریت جهادی،از ویرانه‌های حملات، دوباره جریان انرژی می‌سازد


ثبت تردد بیش از 3 میلیون و 300 زائر حسینی از مرزهای اربعینی کشور


اقدام وحشیانه صهیونیست‌ها در تخریب لوله‌های اصلی مناطق فلسطینی‌ نشین


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"