آمریکا شماری از «نزدیکان» اسد را تحریم کرد

چهارشنبه 27 ارديبهشت 1396
04:05
آمریکا شماری از «نزدیکان» اسد را تحریم کرد وزارت خزانه‌داری آمریکا از اعمال تحریم‌های جدیدی علیه برخی مقامات و نهادهای سوریه به اتهام ارتباط با دولت این کشور خبر داد.

العالم - آمریکا

وزارت خزانه‌داری آمریکا اعلام کرد تحریم‌هایی را علیه 5 فرد حقیقی و 5 نهاد حقوقی سوریه به اتهام حمایت از دولت «بشار اسد» رئیس‌جمهوری سوریه و یا ارتباط با کسانی که قبلا در فهرست تحریم ها قرار گرفته بودند، تحریم کرده است.

بنا بر گزارش خبرگزاری «رویترز»، در میان کسانی که نامشان در فهرست جدید تحریم‌های آمریکا علیه سوریه اعلام شده نام «محمد عباس» از خویشاوندان «رامی مخلوف» از تجار برجسته سوریه و از خویشاوندان «بشار اسد» رئیس‌جمهوری سوریه به چشم می‌خورد. وزارت خزانه‌داری آمریکا مخلوف را در سال 2008 به اتهام کمک به فساد مقامات دولت سوریه تحریم کرده بود.

وزارت خزانه‌داری آمریکا گفته است که خیریه «البسطان» سوریه و مدیر این خیریه نیز تحریم شده است. منابع تأمین بودجه این خیریه نیز با مخلوف ارتباط داشته است.

حدود یک ماه پیش نیز آمریکا تحریم‌هایی را علیه سوریه اعمال کرده بود.

0% ...

آخرین اخبار

دیدار مومنی با همتای تاجیکستانی


روسیه: پرهیز از نظامی‌گری لازمه گفت‌وگو بین تهران و واشنگتن است


عراقچی: جهان از توانایی ایران در پاسخ فوری شگفت‌زده شده است


مومنی: تجارت ایران و پاکستان باید به ده میلیارد دلار افزایش یابد


نشست پرتنش کابینه رژیم صهیونیستی برای بررسی توافق آتش‌بس در لبنان


ابراز امیدواری وزیر امور خارجه ترکیه درباره کاهش تنش‌ها در غرب آسیا


یک شهید و ۱۶ زخمی در حمله ارتش رژیم اسرائیل به جنوب غزه


مقام هندی: بریکس قابلیت ایجاد فرصت‌های جدید دارد


پیش‌بینی موسسه مالی آمریکایی از کاهش رشد اقتصادی جهان در سال جاری


پاکستان: تلاش‌های دیپلماتیک برای صلح پایدار در منطقه ادامه خواهد یافت